男人射會唔會叫?

收藏  |  訂閱
25  3.3k

我o既期望係會 或者可以叫做我o既要求
好唔中意男人由頭到尾一粒聲都唔出, 咁樣太無癮啦, 好似同我做得唔舒服咁
射精, 尤其是口爆, 叫都唔叫一下我會唔開心o架 (呼吸聲唔算)
抽插或者係幫佢含緊o既過程最好都"啊" 幾聲

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-29 06:22 發表 查看引用來源
我o既期望係會 或者可以叫做我o既要求
好唔中意男人由頭到尾一粒聲都唔出, 咁樣太無癮啦, 好似同我做得唔舒服咁
射精, 尤其是口爆, 叫都唔叫一下我會唔開心o架 (呼吸聲唔算)
抽插或者係幫佢含緊o既過程最好 ...
啊...啊...二姑   二姑....!!  麥思梳 ? (好似日韓混合咗 )

早年受某散餐妹(馬拉出品)影響,認為男人射精時發出嘅怪聲十分之核突。自此,小弟射精時會盡量忍住唔發出聲音。而且,最多都只係斯文呻吟,絕對唔會9叫。

仲有,小弟鍾意靜心聆聽自己精液撞擊條女肉體時發出啪啪嘅聲響。如果9叫緊就聽唔到。

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-3-31 14:16 發表 查看引用來源
早年受某散餐妹(馬拉出品)影響,認為男人射精時發出嘅怪聲十分之核突。自此,小弟射精時會盡量忍住唔發出聲音。而且,最多都只係斯文呻吟,絕對唔會9叫。

仲有,小弟鍾意靜心聆聽自己精液撞擊條女肉體時發出啪啪嘅 ...
你當時叫左d乜嘢呀?🤣

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2022-3-25 02:40 發表 查看引用來源
你地老公射嘅時候會叫嗎?
屋企果個一路用口幫我都已經叫,插緊都會,
射果時都有,因為太舒服

我老公會特別係我係上面un佢果陣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 15:58 發表 查看引用來源
你當時叫左d乜嘢呀?🤣
豬o既笑聲

講開又講, 唔少男人射完精繼續啜佢啜到一個點唔知做咩都會笑...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-1 08:31 發表 查看引用來源

豬o既笑聲

講開又講, 唔少男人射完精繼續啜佢啜到一個點唔知做咩都會笑...
以笑遮冇力😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 05:58 PM 發表 查看引用來源
你當時叫左d乜嘢呀?🤣
忙緊瞄準發射嘛,費事出聲啦。

唔通嗌救命咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-1 10:31 AM 發表 查看引用來源

豬o既笑聲

因為碌嘢麻痹緊,仲要被啜,攞命咩。而且,喺女人口中軟化,幾尷呢你話。

所以,嗰種笑其實係強笑。

前往最後回覆