男人射會唔會叫?

收藏  |  訂閱
25  3.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-1 08:31 發表 查看引用來源

豬o既笑聲

講開又講, 唔少男人射完精繼續啜佢啜到一個點唔知做咩都會笑...
係麻痺晒,想嗌救命

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-1 09:02 發表 查看引用來源

因為碌嘢麻痹緊,仲要被啜,攞命咩。而且,喺女人口中軟化,幾尷呢你話。

所以,嗰種笑其實係強笑。
竟然係尷尬,唔係爽咩?

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-1 09:02 發表 查看引用來源

因為碌嘢麻痹緊,仲要被啜,攞命咩。而且,喺女人口中軟化,幾尷呢你話。

所以,嗰種笑其實係強笑。
哎呀原來咁尷尬o架
咁以後唔好口爆啦好冇? 顏射都唔好啦, o係女人面前近距離咁軟化, 都好冇面o架

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-1 11:07 AM 發表 查看引用來源
竟然係尷尬,唔係爽咩?
唉,尷尬同爽,一線之差啫。

即係好似...男人未射之前,喺條女面一柱擎天,幾鬼神勇!爽呀!

一射完精,陰功囉,垂頭喪氣,遮遮掩掩唔見得人咁。唉,真係尷!

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-4-1 09:51 發表 查看引用來源

唉,尷尬同爽,一線之差啫。

即係好似...男人未射之前,喺條女面一柱擎天,幾鬼神勇!爽呀!

一射完精,陰功囉,垂頭喪氣,遮遮掩掩唔見得人咁。唉,真係尷! ...
遮遮掩掩
好似又係喎!
大王除外, 但俾你咁樣一講, 好多男人又的確係搞o野之前 (硬住) fing 下fing 下周圍走,
驚死你睇唔到咁
搞完軟返之後就收收埋埋... 又係令轉身就總係要著返條底褲先安樂咁, 其實好多餘囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-1 01:19 PM 發表 查看引用來源

遮遮掩掩
好似又係喎!
大王除外, 但俾你咁樣一講, 好多男人又的確係搞o野之前 (硬住) fing 下fing 下周圍走,
驚死你睇唔到咁
搞完軟返之後就收收埋埋... 又係令轉身就總係要著返條底褲先安樂咁, 其實好 ...
軟咗確係原因之一。但更重要嘅原因應該係:性衝動時嘅男人(大多數)可以為咗滿足性慾而喪失理智,不顧一切。

莫講話隊碌嘢去條女面前,更激嘅嘢佢可能都制呀(一啲平時唔玩嘅過激嘢都係呢種情況下發生)。條友唔係唔知醜㗎其實,只不過被性慾蒙蔽咗啫。

當射完精,清哂袋,理智返番嚟,咪知醜囉。

前往最後回覆