上一頁下一頁
發新話題

2月14號情人節N個寂寞的心晚會(已成團)

收藏  |  訂閱
286  10.1k

引用:
原帖由 kkhello 於 2008-1-31 09:00 PM 發表

果道 d 囡囡得唔得架:smile_13: :smile_13:
好多色途老馬一睇到我打出黎既POST,就知我講緊邊度。

女得唔得好各花入各眼,我唔知你咩標準,所以答唔到你。

呢個場可以係CP屹立十幾年都仲係最紅既大場之一,實有佢耍家既地方既。

我pm唔負責人喎,,,點算好?

老3.......你玩野呀咁早開團.........月尾我點先..........:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 fanpei 於 2008-1-31 10:16 PM 發表
我pm唔負責人喎,,,點算好?
快D係呢幾日玩夠50分,回多D POST

好快就可以PM我。

仲有兩個禮拜,自己把握時間。

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-1-31 10:26 PM 發表
老3.......你玩野呀咁早開團.........月尾我點先..........:smile_22: :smile_22: :smile_22:
月尾我可能有D公事開唔到團。

KO話可能會黎呀,你黎唔黎呀:smile_38:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-1-31 10:33 PM 發表

月尾我可能有D公事開唔到團。

KO話可能會黎呀,你黎唔黎呀:smile_38:
情人節仲比老虎扣押緊係湖南.........你玩野呀........:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-1-31 10:35 PM 發表

情人節仲比老虎扣押緊係湖南.........你玩野呀........:smile_22: :smile_22: :smile_22:
有D咁既事:smile_13:

不如你等我生日丫,3月24號

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-1-31 08:34 PM 發表

我地玩開唔興講價,怕貴既就唔好黎。

話左開單夾錢,我地係好X飲得個班。
= =我唔飲酒呀...

我都唔識飲= =

引用:
原帖由 soda1230 於 2008-1-31 10:41 PM 發表

= =我唔飲酒呀...

我都唔識飲= =
同你猜冰水丫,可能慘過飲酒:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-1-31 10:38 PM 發表

有D咁既事:smile_13:

不如你等我生日丫,3月24號
[fly]算把啦.....:smile_39:[/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆