上一頁下一頁
發新話題

2月14號情人節N個寂寞的心晚會(已成團)

收藏  |  訂閱
286  10.2k

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-1 05:15 PM 發表

哦。。。原來係逢玩必醉:smile_30:
[fly]我都怕咗佢...........次次都話隊我,次次都自己醉先:smile_44: :smile_44: [/fly]

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-2-1 05:18 PM 發表

我都怕咗佢...........次次都話隊我,次次都自己醉先:smile_44: :smile_44:  
隊你??

佢憑乜先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-1 05:19 PM 發表

隊你??

佢憑乜先:smile_30: :smile_30:
[fly]憑佢死剩果把口囉:smile_30: :smile_30: [/fly]

2月14日係星期四,好多人已經開左工,唔會好多人得閒架

引用:
原帖由 vvbb88 於 2008-2-1 05:30 PM 發表
2月14日係星期四,好多人已經開左工,唔會好多人得閒架
就係想搵D得閒又有閒錢既人去玩。

禮拜四去CP任何一個大場都係正到爆既,因為客少女多。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-2-1 06:47 PM 發表

就係想搵D得閒又有閒錢既人去玩。

禮拜四去CP任何一個大場都係正到爆既,因為客少女多。
[fly]奈何;奈何..........:smile_39: [/fly]

2月14號 家中老虎睇到實, 有心都來唔到啦

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-1 06:49 PM 發表

奈何;奈何..........:smile_39:  
你無得講啦,俾隻老虎扣押左係湖南。

PUSH~~~~~~

引用:
原帖由 ER20 於 2008-2-1 02:19 AM 發表

情人節偷渡有難度,你地玩得開心 d 啦, :smile_39:  
咁又係.. 想死咩..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆