上一頁下一頁
發新話題

tim哥生日party~~~@老朱clubbing

收藏  |  訂閱
187  3.9k

引用:
原帖由 wuchiming 於 2008-1-14 10:33 PM 發表

hi  老茄 ~~~~~~~
近排你地點呀 ~~~~?
你班大哥唔係要交人   就約你地香港浦啦:smile_39: ~~~~~~
我而加好少上去:smile_13: ~~~~~
我而家無束縛,幾時係香港玩都得
去邊度玩開.........都係DISCUSS果D?WIN姐果班?

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-14 10:34 PM 發表

...!#$%  仲諗住你 你一講 ...:smile_38:   
你想講咩銀野~~~~~~~~~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_30:

[fly]...我想講 這個星期六 ...  [/fly]
[fly]...我會來 一男一女 ...  [/fly]
[fly]...See You All ...  [/fly]

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-1-14 10:34 PM 發表

佢根本係隻猩猩:smile_30: :smile_30:
:smile_44: LOW PROFILE:smile_44:
村長,你一定要黎呀,要你提供女女俾我地呢班溝唔到女GEI可憐蟲,青頭仔~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-1-14 10:34 PM 發表

佢根本係隻猩猩:smile_30: :smile_30:
同意:smile_30: :smile_30: ~~~~~~

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-1-14 10:35 PM 發表

蕃茄出貼~一定要支持一下嘅:smile_38:記得返黎一定要出報告呀
多謝支持
出報告呢家野己經可耐無玩:smile_39:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-14 10:37 PM 發表
...我想講 這個星期六 ...  
...我會來 一男一女 ...  
...See You All ...   
你去呀:smile_45: 咁我.......:smile_45:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-14 10:37 PM 發表
...我想講 這個星期六 ...  
...我會來 一男一女 ...  
...See You All ...   
OK~~~~~ROGER
SEE YOU THERE~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2008-1-14 10:36 PM 發表

我而家無束縛,幾時係香港玩都得
去邊度玩開.........都係DISCUSS果D?WIN姐果班?
小平果班~~~~~
可能你班酒鬼唔係咁岩....
你明架啦:smile_44: ~~~~

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-1-14 10:40 PM 發表

你去呀:smile_45: 咁我.......:smile_45:
[fly]...你都要去呀 ...:smile_38:  [/fly]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆