上一頁下一頁
發新話題

19號星期六(天鵝仔酬賓團)包酒水客房晚餐宵夜***。。。。18號星期五(逃園)

收藏  |  訂閱
83  4.5k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-12-15 11:30 AM 發表 查看引用來源

你咪而家做左佢嘅野囉~~!! 逢貼必推~~!!!
唔係又點樣開心每日忽呢?
唔推post佢 d 時間點過呀?!:smile_o01:

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-12-15 12:11 PM 發表 查看引用來源

唔係又點樣開心每日忽呢?
唔推post佢 d 時間點過呀?!:smile_o01:
咁又係....佢而家連去向西都無錢...咪日日上網囉.....反正佢份鳩屎工都要對住個網嘅.....:smile_o13:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-15 11:20 AM 發表 查看引用來源
翻去做管理員?:smile_30:
係做 雜技表演 :smile_13:

唔報名都支持........唔該:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-12-15 12:26 PM 發表 查看引用來源
唔報名都支持........唔該:smile_15: :smile_15:  
淋花 ~~~~~ :smile_39:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-12-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

咁又係....佢而家連去向西都無錢...咪日日上網囉.....反正佢份鳩屎工都要對住個網嘅.....:smile_o13:
其實佢可以開個..每日開心(來)西團<=用普通話讀
咁咪可以搵錢兼叫G囉~~

COPY
天鵝仔酬賓團
Support Support Support

今日演左未呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-12-15 12:24 PM 發表 查看引用來源

係做 雜技表演 :smile_13:
跪波子定頂痰罐?

支持團長獲利回吐天鵝臀~~但我就自己連續幾個禮拜去half island, 希望各位師兄去到天鵝個臀做攪屎掍:smile_30: :smile_30: :smile_30: 攪得舒暢開心.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆