上一頁下一頁
發新話題

[北蒲]向5/1中午4:00後有PM過我o既C兄致歉!!!!!!

收藏  |  訂閱
137  3.2k

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-1-5 01:51 PM 發表
<br />
你就好啦…咁多四川妹陪你玩,很死我啦
都係得o個一個:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2008-1-5 01:51 PM 發表
你有沒一百五十萬先 ! 
我無呀!!:smile_42:
你夠去Cp喇:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 鬼太郎cw_mm 於 2008-1-5 01:51 PM 發表
<br />
你就好啦…咁多四川妹陪你玩,很死我啦
四川係無靚女架!!:smile_42:
靚o個D落晒深圳呀:smile_13: :smile_13:

:smile_45: 係唔係你請先!

我前2日都係大陸玩,而家好TIRED呀:smile_42:

我下星期3搵你玩 ....但我下次飲GREEN TEA ONLY:smile_14: ,

我要減肥呀:smile_13:

回覆 #49 dodiddone 的帖子

係呀 ! 我最近玩 失蹤呀 ! 

引用:
原帖由 及時行樂 於 2008-1-5 01:58 PM 發表
:smile_45: 係唔係你請先!
請你去四川飲喇:smile_30: :smile_30:,
去到開定位等我:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 蝦餃王 於 2008-1-5 02:03 PM 發表
係呀 ! 我最近玩 失蹤呀 ! 
保重呀..........:smile_38:

回覆 #57 北蒲男爵 的帖子

:smile_40: 飲什麼~~~~唔通~~~係喜~~~酒 ! 

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2008-1-5 02:01 PM 發表
我前2日都係大陸玩,而家好TIRED呀:smile_42:

我下星期3搵你玩 ....但我下次飲GREEN TEA ONLY:smile_14: ,

我要減肥呀:smile_13:
一晚做多幾次咪得罹:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆