上一頁下一頁
發新話題

[北蒲]向5/1中午4:00後有PM過我o既C兄致歉!!!!!!

收藏  |  訂閱
137  3.2k

[北蒲]向5/1中午4:00後有PM過我o既C兄致歉!!!!!!

[北蒲]

向5/1中午4:00後有PM過我o既C兄致歉!!!!!!

Sorry !!當日4:00後有PM過我o既C兄,
我今早回港先見到你PM!!Sorry!!
當日我5:30先出發離開,
出發前也Cheack過收件箱
但唔知點解,
很多PM我收唔倒!!
希望C兄見諒!!
我9-1-08再去沙灣,
如有興趣一齊玩,
請早些PM我呀!!!

[北蒲]宗指:
~!!!不談是非,只談風月!!!~

玩樂地點 : 沙灣區域 內~~ 高級 K 場~~
集合時間 : 6:45-7:00pm ( 遲到者罰款100,買燒烤用 )
回程時間 : 1:00am
軍團費用 : 位位250人仔( 港紙+10% )( 多除少保 ) :smile_13:
全程啤酒,汽水任飲 !!!!  
除團出發者有專車送到目的地 ( 全免
)

回程車費自付
~~ 晚餐費 ~~ (  自付  ) !!!!

!!!!~~注意 : 全軍禁毒 , 如有發現必請 ~ 離塲 ~ !!!!
~~~~如要上太空,請另找其它方法~~~~
( Sorry !! 此團沒有任何太空站資料提供 )

如果你們有興趣一齊玩,,
請PM我!!!!
記得留名及電話( 香港和國內 )
報名不到,永久Bad List!!!!
地點免問,揚咗無得玩!!!!

Push Push Push :smile_34:

唔去都推一推先:smile_38:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-1-5 11:51 AM 發表
唔去都推一推先:smile_38:
Thanks !!好耐無見喇:smile_38:

來唔到都幫妳推呀:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-5 11:53 AM 發表
來唔到都幫妳推呀:smile_38:
多謝Apple妹:smile_15:

我又幫手推:smile_38: ,雖然泥吾到:smile_39:

你終於反黎啦....................... :smile_24:

引用:
原帖由 tsstsy 於 2008-1-5 12:21 PM 發表
我又幫手推:smile_38: ,雖然泥吾到:smile_39:

回覆 #9 北蒲男爵 的帖子

what time?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆