上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.8k

引用:
原帖由 弗弗 於 2005-9-1 02:53 發表

咁你吾提米乜冇多事發生囉..呢到旺d吾好咩>要靜d沉d先叫好呀..
我提呢個建議
係認為太多置頂搞到版面累贅

我唸無版主想自己個區死啦

[quote]原帖由 浪__子 於 2005-9-1 02:59 AM 發表

取消置頂話題係我提出, 我唔怕認..

我係想問一句嗟..點解要提出.取消置頂呢?

引用:
原帖由 弗弗 於 2005-9-1 03:03 發表
[quote]原帖由 浪__子 於 2005-9-1 02:59 AM 發表

取消置頂話題係我提出, 我唔怕認..

我係想問一句嗟..點解要提出.取消置頂呢? ...
都係果句
太多置頂, 版面好累贅

引用:
原帖由 浪__子 於 2005-9-1 02:49 AM 發表

我可以正式答你

超版有同所有版ge版主講過
置頂不宜過多

我上任後
就呢個問題同紅版主, 車副版商討過好耐
話題係我提起ge
但唔係我一個人ge決定
我亦都未有資格單獨話事係咪?

最後係3人同意g ...
浪___子兄你所言,即係你地3位版主私下決定囉!啱!有時作為版主唔可以有咩決定,都要徵詢大家意見,咁搞法做版主的威信真係蕩然無存。

但凡事有兩方面睇法,好似今次咁深遠嘅決定,你地3位徹頭徹尾都係以自身為出發點,無考慮過各位巴打的意見。後果係點你地應該一早就知,但咁重要的決定,你地今次就偏偏唔同大家(由其是當事人)好好商量,一意孤行咁做,結果就係傷害到各位巴打感情囉!

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 03:01 發表

咁你咪睇下你地三個人既決定攪到而家幾多人唔滿意羅

你口口聲聲話上黎吹水為左開心

但我根本就無發覺你做過一件事令哩道既人開心

你要用版主黎大我我無野好講

但我始終覺得公道自在人心!!!!

...
而家只係過度期
我接受大家ge指責同建議

只要你地唔過火
我唔想再返來覆去講同一番說話啦

引用:
原帖由 最愛天 於 2005-9-1 02:59 AM 發表

之前強哥講係無同佢講既情況下就張佢個置頂放落黎,係唔尊重佢

我同意

版主就答其他人都無意見,係強哥一個嘈哩樣野

我唔同意,因為人地唔出聲 ...
完全同意!特別係第二點,咩叫其他人無意見,只係得強哥一個人嘈呀?家下思覺失調呀?唔出聲唔代表無意見,亦唔代表同意。

就算真係得強哥一個出聲,已經證明唔係如紅生所講啦!佢講到強哥好似搞事咁!要安撫人時就無啦啦置頂,睇唔順眼又無啦啦掹番落嚟。強哥喺度都好有貢獻架,竟然換來俾人呼之則來、揮之則去的下場?佢唔慶就有鬼啦!我都慶呀!

引用:
原帖由 mikechan833 於 2005-9-1 03:13 發表

一時又話大家都有提意

而家你又話夠膽認係你提意,,???  要認你唔一早認?

講到咁上下又推紅勇超版黎大我地?

做得版主都仲咁鬼鼠...你要我地點信你可以將個網攪好呀?

一d威信都無!!!!

你話係過 ...
你ge理解能力好有問題囉
我講過
我提議, 大家一起商量

由頭到尾都係甘講
甘叫鬼鼠?

希望大家討論就討論, 唔好人身攻擊囉
你而家不斷改變話題
只係針對我,
我認為好難溝通

我唔係用超版, 紅版主大你