上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.9k

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-9-1 08:04 PM 發表

難得你明白事理, 但可惜就算以我名義重開吹水區, 亦會有人覺得只有版主先有權置頂, 會員就唔使旨意. 我都講過, 我唔介意自己一個置頂都無, 只有搵個合適人選發起重開就可以, 等兄弟有個聚腳點嘛! 但我睇到時入 ...
紅生,吹水區的事我同意你的做法。至於分身一事如果你有任何偏私的話,相信又會引發另一輪紛爭,希望你真係可以「公正」處理。

如果唔係你地大細R,睇怕都要改定名都得喇!

RAY kk 變 RAT kk (因為行為如同鼠輩)
大RAY 變 RAPE   (因為你強姦民意,處事唔中立)

引用:
原帖由 你老公 於 2005-9-1 11:27 PM 發表

紅生,吹水區的事我同意你的做法。至於分身一事如果你有任何偏私的話,相信又會引發另一輪紛爭,希望你真係可以「公正」處理。

如果唔係你地大細R,睇怕都要改定名都得喇!
[/c ...
小弟係細ray. 分身一事, 我認為若然有關人等不再追究, 可暫者放下.
當然, 如有人對此分身攪事者不滿, 我一樣渣正來做, 放心!

引用:
原帖由 紅勇士 於 2005-9-2 12:06 AM 發表

小弟係細ray. 分身一事, 我認為若然有關人等不再追究, 可暫者放下.
當然, 如有人對此分身攪事者不滿, 我一樣渣正來做, 放心!
哦!即你又不了了之啦!啱嘅藍班主在公開你地PM之中,都講明左你地好FRIEND,要你親手開刀又係好難做嘅,而且今日分身斷正都係意外,下次小心D咪得囉!你有咁「冠冕堂皇」的理由,又處事咁「公正」,版主呢D位你唔做真你唔知邊個有本事做喇!(無返咁上下面皮厚點做呀?)

如果你問有無對呢件事有不滿,我囉!不過算啦!你第一段開始已經咁講,揸得有幾正就心照啦。

引用:
原帖由 sonicken 於 2005-9-2 12:22 AM 發表

喂!件事已左解決左
唔好再係度點火好唔好
搞清楚置頂的事係完左,而家係另一件事,無第一件事就唔會引發第二件事。明未?

引用:
原帖由 你老公 於 2005-9-2 12:17 AM 發表

哦!即你又不了了之啦!啱嘅藍班主在公開你地PM之中,都講明左你地好FRIEND,要你親手開刀又係好難做嘅,而且今日分身斷正都係意外,下次小心D咪得囉!你有咁「冠冕堂皇 ...
喂喂喂,呢件事都過左去啦,仲提黎做咩先!!!!
其實紅版主係呢件事情黎講已經做得好好,最起碼而家已經平息左啦!!
你而家係咪又想成班巴打係度噪先!!!!!

引用:
原帖由 sonicken 於 2005-9-2 12:27 AM 發表

唔好理佢喇!
等佢自己一個講囉
依家都費事回佢
x2!!!!!
紅版主你都唔好再理佢啦.擺到明係攪事!!!

引用:
原帖由 ken3052 於 2005-9-2 12:25 AM 發表

喂喂喂,呢件事都過左去啦,仲提黎做咩先!!!!
其實紅版主係呢件事情黎講已經做得好好,最起碼而家已經平息左啦!!
你而家係咪又想成班巴打係度噪先!!!!!
你地認為我攪事咪當我攪事囉,我又唔係要你地支持。置頂問題同分身事件係兩件獨立事,作為版主唔係搞掂左一單,另一個問題出現時就玩閃避。

無憑據追查當不了了之唔處理,當有關人士好彩走得甩;但依家有哂紀錄而且又公開左,如果咁都可以當無發生過?

如果係咁即係大家都縱容呢種玩分身風氣,下次如果又有其他問題發生,又整多幾個分身出嚟撥火,到時咪又拗大交?唔該大家細心D諗下啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆