上一頁下一頁
發新話題

公告 - 有關解除置頂

收藏  |  訂閱
269  12.8k

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 20:09 發表
內地夜遊討論各版主和各兄弟,我相信大多數人都見過強哥真人,他人品是怎麼樣我相信你們都很清楚.....我也不必多說.....但有一點,大家有沒有想過沙咀強哥為 內地夜遊討論付出過幾多 ...
藍版主講得好呀,強哥確係付出
好多,呢道冇人夠膽蝦強哥既,
不過依家最緊要強哥唔好嬲,出
黎慢慢傾掂佢啦

引用:
內地夜遊討論各版主和各兄弟,我相信大多數人都見過強哥真人,他人品是怎麼樣我相信你們都很清楚.....我也不必多說.....但有一點,大家有沒有想過沙咀強哥為 內地夜遊討論付出過幾多時間和幾多精神.....今時今日 內地夜遊討論沒有變成一個呃post專地...除了各大會員和版主同心合力外,大家有沒有想過因為是強哥令到大家行動一致,不再從前一樣呢....強哥多次投考版主,但多次也不了了之,可能因為名氣關係,超版就認為他是一個攪事之人,他是不是攪事之人見過強哥的人就清楚...現又在 內地夜遊討論連會客室都比人人打沉埋....你們認為他重有留戀 內地夜遊討論的意思嗎....最後呢次內地夜遊討論 很可能會再一次亂起來....但我願大家支持強哥兄弟可以平靜一點,唔好再罵人和攪事,最多學強哥無聲抗意算了...不要令呢區版主再次難做...
引用:
不如叫潰爛王會客室我相信一定冇人敢反對喇
本網係屬於webmaster & 網主, 係私人財產. 超版保障返網主利益, 無可口非. 而家只係改革, 點解你係都淨係話我地打壓強哥? 打沉會客室? 點解你又唔話我地打沉其他人呢? 藍藍, 做版主最緊要對事唔對人. 其實呢度好多兄弟都識我, 如果我為左討好大家唔做好本份, 係無可能. 始終凡事有得有失. 至於重開一個全新吹水區方面, 係唔會以個人名義來開. 免得有爭拗! 暫時觀察, 未見本版有亂起上來, 希望承你貴言啦.

你地唔好嘈啦好無?
大家一齊吹下水咪幾好啦
個個出晒大字咁做咩0者

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2005-8-31 08:30 PM 發表
你地唔好嘈啦好無?
大家一齊吹下水咪幾好啦
個個出晒大字咁做咩0者
可能方便大家睇唧

我唔玩啦
最憎就係見到嘈交
你地嘈完先派代表叫我返黎啦

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2005-8-31 08:33 PM 發表
我唔玩啦
最憎就係見到嘈交
你地嘈完先派代表叫我返黎啦
我都費時嘈, 準備一陣上路俾人劈!

引用:
原帖由 .藍天使. 於 2005-8-31 08:09 PM 發表
內地夜遊討論各版主和各兄弟,我相信大多數人都見過強哥真人,他人品是怎麼樣我相信你們都很清楚.....我也不必多說.....但有一點,大家有沒有想過沙咀強哥為 內地夜遊討論付出過幾多 ...
你同沙咀強出小句聲 , 呢度一定無甘亂 !

解除置頂 , 人人有份 , 點解你地會甘多意見呢 !

佢知道會客室解除置頂 , 第一時間就 BLOCK 晒自己 D POST , 跟住就搵晒 D 舊 PM 出來清算版主 , 唔會唔過份同小家左呢 ?

我而家返沙咀啦, 一陣會搵強哥, 希望大家守版規喔. 唔好再嘈! :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆