如何分辨處男ar?

收藏  |  訂閱
35  5.2k

引用:
原帖由 quifish 於 2006-8-11 01:33 AM 發表
我第一次個陣,gf都係第一次,兩個人都好緊張,當時既我都睇唔少4仔,但都笨手笨腳,仲未入已經射?
大家都係第一次難道我會比你bf差o羊,我當時都成廿四歲先脫離處男行列,仲要之前拍過一次拖,你bf話有過5-6個g ...
佢o個5-6個gf,佢話:
有2-3個係低form讀書時的同學仔,puppy love o個o的,拍1-2個星期散la.......
有2個上網識ga,只係玩玩o下,1-2個月比女飛la...........
有個我bf就話佢專騙男人錢財,識o左2-3個月,買o左好多名牌手袋ar,名牌化妝品ar,手提電話比佢,then失蹤了...........
最耐o個個keep o左8個月度la,佢最love依個女仔的,but後來性格不合,個女飛佢wo..........

咁你又覺得佢有無可能同過以上任何一個做過ar?
我自己就覺得8個月o個個有o的可能,
cos我覺得佢個心重有佢.........
but佢又發埋誓咁,話1st真係比我,搞到有o的心軟lor.........
但佢的熟練的過程又令我.........真茅盾ar!!!!!:006:

now我同佢,3個幾月la,so far感情重好好,
3個月已經比o左1st佢了.......
無錯,比o左已經比o左,我唔會後悔,cos我真是勁love佢,
just想知道o下處男有無方法看出的ja.........

引用:
原帖由 mashlok 於 2006-8-11 08:44 AM 發表

有~~第一次多數唔識搵個洞~
是否一搵到就好快射精ga?
佢1st未插就射精了...........

我bf第二,三次都重要搵wo........
佢插入來的時候次次都問我---係唔係依度ga?
其實依o的是否叫做"搵"呢?
thanks!!!

引用:
原帖由 enisht 於 2006-8-11 07:02 AM 發表
depends on 你bf 同你咩完先講,定be4咩講你g啦.............咩完先講ge話,好大機會處........
做之前講ga,
why你覺得做完先講o個o的好大機會處呢?

熟手都唔出奇ge,好似ed論壇咁樣,都有好多教學啦,睇得多資料咪知應該點做lor

引用:
原帖由 enisht 於 2006-8-11 07:03 AM 發表
如果你bf 好重視你.好錫你.......你就信你bf 啦..........但如果你bf always 呃你ge話.......信唔信好你自己decide 啦
佢間唔中都有騙我,不過只係一o的好少and不太重要的事情,
for eample,佢有時做o左o的事唔想我擔心先騙我o個o的ja,
佢話1st比o左我,可能係真,but都有機會係佢唔想hurt我先咁講.........

講真呀...你真心鐘意佢又點會理佢處唔處呀...

我18歲脫離處既行列
但係我第一次入唔到
要第二日再黎過先成功入洞,唔夠5下就射左

我第一次就係咁,你信唔信佢,自己參詳下

我就覺得只有男仔本身先知係唔係處喇
點講都係口同鼻拗

引用:
原帖由 yoghurt1982 於 2006-8-11 10:35 AM 發表

是否一搵到就好快射精ga?
佢1st未插就射精了...........

我bf第二,三次都重要搵wo........
佢插入來的時候次次都問我---係唔係依度ga?
其實依o的是否叫做"搵"呢?
thanks!!!
太快射係太緊張喇~
佢要問妳係咪呢到係怕整痛妳~
仲有佢仲未記得插左入去係咩感覺遮~

引用:
原帖由 monster6666 於 2006-8-11 12:23 AM 發表
有一方法的......係D道士身上學返黎的........D術士好鍾意童子尿...佢地一試便知龍與風~~
就係睇D尿尿...叫佢呵D尿落水津....處男D尿好多時都好好透明好靚.....
搞野越多D尿就越 族~~~~~
-.-係咩....但係你飲多d水...咪一樣all白色-.-"

前往最後回覆