上一頁下一頁
發新話題

[其他] __________MoLo!推波1026________

收藏  |  訂閱
1.7k  38.4k

引用:
原帖由 xiaochungzi 於 2007/7/23 12:35 發表
應該唔會炒到 >6:0 掛...

點都要俾d面你東道主 ..

話哂dong 都係中國人 :131:
又要打開中國市場..

fc深圳2004年係中超冠軍(深圳健力寶)
假如俾mu炒客其他..

都 ...
只係估估下
當小弟亂講喇:097:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 12:48 PM 發表

不如咁講...
大家都會用自己既一套理論同分析去理解每一場賽事

我自己就會特別去留意終盤前既倍率

但倍率既變化亦不是代表一切

亦好難一概而論

如..有時開賽前主隊倍率突然下插..

...
我都認同摸兄既見解...我通常都開波前半個鐘至一個鐘先落注(重心場次)....其他玩過關既投注就...會睇賠率同往績而決定!

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-23 12:31 PM 發表
Molo any good idea ? really can open away others ? :071: :071:

support ha la ...
3粒:096:

MOLO

甘 講開又講 ..有時馬會係會刻調控賠率.

因為佢知道有一班人會好留意 ... 賠率傾向 ...

所以小心小心啦 ... 我會覺得係經驗 ...

有時見bomb 一聲唔見 0.2/0.3 ....

wa.... 有無甘誇呀 ... so many big forgs on street ??? ha ha ha h

所以要dayday ....  留意住 ... hahahah report finished

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 12:55 發表

3粒
支 持 摸 佬 3 點 畢 露 ..... :131: :131:

引用:
原帖由 摸佬 於 2007-7-23 12:55 PM 發表

3粒:096:
摸兄尋日問我咩???

曼  聯  大 波 得 ma ~~ 同埋 何謂真係有飛到呢 ?

引用:
原帖由 icycow 於 2007-7-23 12:56 PM 發表
MOLO

甘 講開又講 ..有時馬會係會刻調控賠率.

因為佢知道有一班人會好留意 ... 賠率傾向 ...

所以小心小心啦 ... 我會覺得係經驗 ...

有時見bomb 一聲唔見 0.2/0.3 ....

wa.... 有無甘誇 ...
咁當然啦...

強對弱一定要攪下個盤先安樂...

如果唔個個買強隊贏

咁..邊個輸呀...:030:

當然馬會並唔係同大家對賭...馬會抽水嫁咋!:025:

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-7-23 12:57 PM 發表

摸兄尋日問我咩???
唔記得左囉!

好似問你女女既野:028: :028:

摸仔 ...何謂真係知道有飛到呢 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆