上一頁下一頁
發新話題

一路蒲向東南西北の第三章:河內篇終結篇 10/10 P.34,35 #503,504,525 (圖 )

收藏  |  訂閱
557  313.9k

我現正與一眾老友籌備於本月底到越南作深入探秘蒲遊,希望能出一個前無古人的越南報告,我希望能盡快於短時間內完成上海杭州報告,因緊接會有珠海、柬蒲寨、越南等精心炮制報告,我將盡量圖文並茂,讓大家更投入,並有如置身其中。                        

最後都係果句,在看帖之餘回一下帖以示鼓勵,大家的反應就是我打後用心炮制精彩報告的原動力,謝支持!

引用:
原帖由 仕雕焚 於 2012-7-8 11:51 PM 發表 查看引用來源
我現正與一眾老友籌備於本月底到越南作深入探秘蒲遊,希望能出一個前無古人的越南報告,我希望能盡快於短時間內完成上海杭州報告,因緊接會有珠海、柬蒲寨、越南等精心炮制報告,我將盡量圖文並茂,讓大家更投入,並 ...
push, 加油樓主、很精彩、一定支持妳你分享、等下集:smile_o05:

期待樓主你嘅越南報告:smile_o13:

期待所有報告:smile_o12:

無理由唔加到精華:smile_34:

回覆 241# 的帖子

多謝<仕>兄,繼續努力啊!

另...越南你會去邊呢?胡志明嗎?有間酒店叫<新世界,new world>,環境唔錯架,有戶外泳池,日頭可以游水晒太陽,夜晚可過旁邊酒店附屬的娛樂場消遣吓(有賭場,有得唱歌),你可以上网睇睇!

引用:
原帖由 仕雕焚 於 2012-7-6 12:08 AM 發表 查看引用來源
上海商業區少艾OL

下午新天地

http://www3.pict ...
有少少似周汶琦,不過佢後生好多

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2012-7-10 01:51 PM 發表 查看引用來源
有少少似周汶琦,不過佢後生好多
條囡茅乜笑容~好似xxx:smile_o02:

引用:
原帖由 oscar066 於 2012-7-10 02:02 PM 發表 查看引用來源

條囡茅乜笑容~好似xxx:smile_o02:
唔係呢個呀:smile_42: :smile_42:

好想睇下集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆