上一頁下一頁
發新話題

★★★ 加報告在 38# & 123# 有相 ★★★

收藏  |  訂閱
163  14.2k

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-12-22 07:52 PM 發表 查看引用來源
貢都上網...............勁:smile_o12:
今日咩日子。有?人來咩。應該休半日啦。老細麻Q煩。

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-22 07:52 PM 發表 查看引用來源

你公司賣電蚊拍架:smile_41: .......(多口問下遮:smile_13: :smile_35: 因為禾想買返個 )
禾賣魚。。無人買。
唯有拍烏英。
=-=

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-12-22 08:07 PM 發表 查看引用來源

唔駛諗,經理扮病走左,老細睇鋪。

你扮死囉!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-22 08:58 PM 發表 查看引用來源
你扮死囉!:smile_03: :smile_03: :smile_03:  
身份唔同,
禾扮屎都某用。

:smile_38: :smile_38: Merry Christmas :smile_38: :smile_38: :smile_38:

Merry Christmas 費sir

全職及資深玩文字達人

各位大大...冬至節快樂...

就嚟聖誕快樂:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-12-22 12:48 PM 發表 查看引用來源
Merry Christmas

預祝香港討論區,上至新手會員,下至版主網主(無會員網友又那會有成熟嘅網站 )

聖誕快樂

加插唔算係極準確既天氣報告
不要信,可以問
覺得有用按【推薦】一下 ...
所以話齋仔冇女冇 DJ 淨 P 酒團實安全

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11120253

睇完信住先啦:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆