上一頁下一頁
發新話題

有無師兄堅持每日一J

收藏  |  訂閱
57  3.5k

有性趣就 J, 無所謂啦

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-16 18:20 發表 查看引用來源
以前識個女網友,1日1,2卒添呀,唔係男扮女架,真係有電話聯絡架。話有feel 到,都要即刻係公司toilet 鬆1鬆,
有時都會一日幾次,但我唔會心急到入廁所,我怕污糟

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-16 15:07 發表 查看引用來源
我都覺得你都係勸化世人咁囉
見唔少朋輩呻呻呻...後悔乜後悔物...只係中年空有大枝野今非昔比如同虛設, 有囡都冇得搞, 唔好諗住再食藥, 只係再透支而已, 不過算啦而家 d 人唔受, 由得佢地順其自然發展....

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2020-3-15 23:43 發表 查看引用來源
係呢個疫情同工作壓力底下,每晚收工返到屋企最想嘅事,就係等屋企人訓哂,揀套好片睇。
對身體有無害就唔知,不過夠哂舒壓係真嘅!
曾經16歲開始每日一J起跳,高峰試過一日4-5J,21歲識咗女朋友,冇得扑我都會J,本身冇嗜好亦冇乜朋友,放工冇嘢做就返屋企download AV打飛機,呢個習慣一直keep到35歲,  即係4年前老婆陀B,focus慢慢轉移到仔女身上,打飛機習慣就戒甩咗,而家我39歲,啲仔女都開始大,夜晚唔洗起身餵奶,休息時間多咗又會多啲聊老婆扑嘢,冇得扑我又會自己J,性慾從來冇減少過

回覆 12# 粉紅寶寶 的帖子

你係自己個坐位

回覆 9# sexman44264 的帖子

請問睇到邊企中女

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-3-19 14:10 發表 查看引用來源
你係自己個坐位
冇試過呀,我鐘意喺屋企舒舒服服咁嘆多啲

有呀 到依家我都keep 住每日一射 有時2 次

雖然我係男士 ,但每次睇愛情動作片嘅時候 ,總幻想自己俾屌那個 ,是否有啲問題
( 成世人最瘀爆既一次 ,係房中打JJ無鎖好門 ,俾亞媽推門撞見 ,如果係愛情💓動作片既世界中 ,就出現母子相姦既畫面 ,可惜現實世界係唔可以 ,當堂咩火都無晒 )

回覆 19# 65086514 的帖子

咁咪可以以後係房祼擺明都得?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆