虐胸

收藏  |  訂閱
22  2.1k

俾我一定狠狠地打,滿足大家渴求,整多個咖哩雞都仲得。
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-11-1 09:45 發表 查看引用來源
唔係呀 個個都話驚我痛

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-11-1 09:44 發表 查看引用來源
真材實料就唔會
但你好鐘意咁玩法?

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-10-31 14:24 發表 查看引用來源
想比人大力渣就有😁😁😁😁
禾就係咁,只揸唔摑

以前俾人扯lin lin同摑胸都唔鍾意
而家慣左

其實玩得就唔應該介意咁多,聽到對方咁樣唔得,個種唔好,乜都介意就無癮架啦!
引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2020-11-2 12:28 發表 查看引用來源
以前俾人扯lin lin同摑胸都唔鍾意
而家慣左

回覆 1# 淫亂小魔星 的帖子

我都好鍾意摑我個sp對波,有時特登摑落粒lin度

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-10-31 11:35 發表 查看引用來源
之後會唔會有痕同發熱 好想俾人再摑打-0-
短期內一定會o架啦(我估)
胸無試過, 但屁股會
手會
腳都會
籐條打完之後興烚烚

手掌只係貪得意, 角色扮演果陣打...
屁股姿勢最sexy 所以我最中意 (企o係枱前面90度彎腰伸直向後突出個patpat 好服從一鞭一鞭咁挨)
腳掌就最穩陣 唔怕被人睇到d 痕, 俾人打得好狠但好安心
跟住果幾粒鐘行路都會痛, 但係係一種甜絲絲o既痛 - 因為打我果位係我愛人, 佢中意玩腳, 我俾到佢玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-13 07:15 發表 查看引用來源

短期內一定會o架啦(我估)
胸無試過, 但屁股會
手會
腳都會
籐條打完之後興烚烚

手掌只係貪得意, 角色扮演果陣打...
屁股姿勢最sexy 所以我最中意 (企o係枱前面90度彎腰伸直向後突出個patpat 好服從一鞭一鞭 ...
Hello 貴妃 好耐無分享SM 啦我 同保險佬愈黎愈玩到盡女。。。。我都驚自己總有日成個人俾佢控制哂

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-11-13 08:21 發表 查看引用來源
Hello 貴妃 好耐無分享SM 啦我 同保險佬愈黎愈玩到盡女。。。。我都驚自己總有日成個人俾佢控制哂
做得M女乜唔係就係享受俾人控制o既咩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-11-13 10:06 發表 查看引用來源

做得M女乜唔係就係享受俾人控制o既咩
可能我放唔開 佢亦都驚開左火位我唔開心

前往最後回覆