上一頁下一頁
發新話題

一路蒲向東南西北の第三章:河內篇終結篇 10/10 P.34,35 #503,504,525 (圖 )

收藏  |  訂閱
557  314.3k

:smile_o12::smile_o12::smile_o12: 等樓主繼續努力寫下去 :smile_o05:

多謝晒咁多支持者嘅留言,眼見反應熱烈,即刻開快車加上精彩猛圖。我寫報告最大目的都係想跟大家分享之餘,都希望能令大家置身其中。可能有唔少兄弟非常羨慕,但正如我喺第一個帖嘅自我介紹中都講過,為咗自由周圍去蒲,犧牲左唔少嘢,呢D只係我表面風光嘅背後,隱藏住唔少感情、事業同經濟壓力,希望我嘅犧牲能繼續為大家帶來貢獻。都係長氣果句,歡迎比意見、批評同鼓勵以示反應,謝!

繼續補圖:

中菜廳裡豪華貴賓房

野生山瑞炆火腩

藥膳牛鞭

野生象拔蚌刺生

跟真人相似度80%的靚女技師1

跟真人相似度80%的靚女技師2

黃昏美景

第二晚K場實況1 - 女女STANDBY

第二晚K場實況2 - 是日DEEP V晚裝LOOK

第二晚K場實況3 - 大方的事業線

第二晚K場實況4 - 讓兩球半

第二晚K場實況5 - 中段休息

第二晚K場實況6 - 走地盤讓多球半

第二晚K場實況7 - 著番便裝激突逼爆H CUP

第二晚K場實況8 - 戰士陣亡

引用:
原帖由 terencelaw2012 於 2012-8-22 10:50 AM 發表 查看引用來源
好正... 但自已去k房, 等洗費点計?
全部消費全免,除咗女錢!

引用:
原帖由 食人族 於 2012-8-24 12:22 AM 發表 查看引用來源
仕雕兄,有無去"For吞拿"玩呀!
係乜呀師兄?

引用:
原帖由 Playmonkey 於 2012-8-24 01:34 AM 發表 查看引用來源
好多年無來討論區,我又吹下水。搵越南妹,金邊最好,好多十幾二十歳左右,百多美元一鑊,好彩時有得開苞,少過一千美元可以玩三日。胡志明也多,但貴很多,D女身材較好正,河內女較高大,用英文好難交流,煲冬 ...
前輩利害,柬埔寨金邊我去過,高級K場都係玩越南妹,因柬埔寨D女冇咁靚。胡志明都想去,果面大部份女溝通無問題。要”諗頓”㗎喇!

引用:
原帖由 cody1612 於 2012-8-30 05:27 AM 發表 查看引用來源
這才是真正風流雅士:smile_o12: 為港增光:smile_o06:
風光背後其實好多辛酸:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 chakcmroy 於 2012-8-30 04:31 PM 發表 查看引用來源
樓主好文采, 睇到好似身歷其境一樣,  必推!

羨慕樓主可以週遊祖國, 如果我都可以有機會跟一下師兄去玩便好了
好呀,有興趣都想同志同道合闖一闖,邊位師兄有相屬地方,如果唔夠腳,我可以躉下腳!

背後,隱藏住唔少感情、事業同經濟壓力<--- 要自由,犧牲既野絕對要比普通人多......敬佩師兄的精神!
引用:
原帖由 仕雕焚 於 2012-8-31 00:12 發表 查看引用來源
多謝晒咁多支持者嘅留言,眼見反應熱烈,即刻開快車加上精彩猛圖。我寫報告最大目的都係想跟大家分享之餘,都希望能令大家置身其中。可能有唔少兄弟非常羨慕,但正如我喺第一個帖嘅自我介紹中都講 ...

個report越來越毒,好多ching都中左,我亦系其中一位。

真的Super Jealous 樓主
我十月都去河內,不過喺做乖仔,同母親大人跟團去玩幾日。記得前年又喺同母親大人去南越胡志明,有一晩喺入住嘅酒店附近有好多摩摩啡......入夜後就走走去嘆杯摩摩誹......嘩!嗰啲摩摩啡囡囡真喺正到不得了,嗰個窄身低胸deep V,東西半球任睇都不會咋型不特止,仲嗰個笑臉相迎,可惜言語不通,得嗰睇字,小第第企硬番酒店瞓!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆