點算呀

收藏  |  訂閱
19  2.7k

點算呀

點算呀~我同女朋友而經10個月到無性喇
我得21 ys,,,唉~~我諗去唔去偷食好呢~~
唉~唔想對唔住女朋友................bad~~~~~~

回覆 1# 的帖子

唔俾做...快啲飛左佢啦...

咁你咪打下飛機啦, 咁樣唔怕對唔住條女啦

你開post問是否應該偷食,其實你精神上已經有出軌啦......

不過我都唔鼓勵你做對唔住女友0既事,
你可以做0既,一係打飛機,一係用你0既技巧引到佢想上為止.

佢有無講咩原因咁耐唔做先..

引用:
原帖由 issac198702 於 2008-10-7 12:40 AM 發表 查看引用來源
唉~唔想對唔住女朋友................bad~~~~~~
你意思係十個月前有但now沒有

定係一齊左10個月都仲未有:smile_41:

引用:
原帖由 issac198702 於 2008-10-7 12:40 AM 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: 你想要性定愛?
自己揀

引用:
原帖由 浪子一個 於 2008-10-7 02:01 AM 發表 查看引用來源

你意思係十個月前有但now沒有

定係一齊左10個月都仲未有:smile_41:
問得好,你係邊樣先

同埋你係為左性同你女友一齊
定係為左愛佢而同佢一齊啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-7 02:01 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: 你想要性定愛?
自己揀
同意 x2:smile_13: :smile_13:

前往最後回覆