上一頁下一頁
發新話題

女人唔覺意走光,睇到波邊定底底會興奮啲?

收藏  |  訂閱
104  21.7k

回覆 88# 蛇貴妃 的帖子

見到人地bf 走光又應該睇上定睇下好呢?🤔

男人真得意,咁鍾意睇走光

引用:
原帖由 yumi888 於 2024-2-13 23:51 發表 查看引用來源
男人真得意,咁鍾意睇走光
人哋走光或者老婆走光都鍾意

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-2-13 23:42 發表 查看引用來源
見到人地bf 走光又應該睇上定睇下好呢?🤔
背面下半身, 通常應該係右手邊屁股個袋
大部份男性銀包都放果個位, 睇佢突出o黎有幾多判斷對方有幾多身家

講笑咋! 一來本宮絕非呢種人二來仲邊有人需要袋咁多cash 出街

反而想問返你轉頭男人走光可以有幾多個部位 '走光'? 邊個會覺得男人上半身俾人睇到會算係走光o架

回覆 92# yumi888 的帖子

就係咁衰,除晒企係面前又未必好大感覺,梗係要偷偷望先覺得性感

回覆 94# 蛇貴妃 的帖子

見係你,咁下半身分開前面同後面比你揀過咯😅 😅

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-2-15 05:08 發表 查看引用來源
見係你,咁下半身分開前面同後面比你揀過咯😅 😅
Um.... 其實真正o既男人走光我好似未見過, 即係真係睇到身體部位果種
最多係搭車時見到所謂o既現袋褲囉

回覆 97# 蛇貴妃 的帖子

🤣🤣 男人著瑜珈褲

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-2-15 04:57 發表 查看引用來源
就係咁衰,除晒企係面前又未必好大感覺,梗係要偷偷望先覺得性感
如果有個唔係太差嘅女人剝晒衫喺我面前,點都會有感覺

引用:
原帖由 Samas199 於 2024-2-15 08:58 發表 查看引用來源
🤣🤣 男人著瑜珈褲
講起其實真係似
現袋褲其實細個讀書已經有啦, 就係d 教體育o既阿sir, 除左開學禮結業禮同中間有d 乜乜慶日會執正少少之外
基本見親佢地都係著運動褲, 間唔中會現到個外型出o黎 男同學有d 都會, 我地統稱呢d 叫現代人
記得有一期 d人 on9 到要表明自己唔係現代人, 講野專登講埋古文 大概係亞視播三國演義果排
為左埋男同學堆我都有睇, 仲記得有條友叫馮兩努每集播出之前介紹一輪劇情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆