上一頁下一頁
發新話題

權威賽馬日報貼士提供:主編-- 羅拔圖©  7月2日

收藏  |  訂閱
110  13.3k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2006-6-4 16:50 發表
第8場先番屋企.
買1,9,10鐵角Q/PQ, 殺隻錢途光明...... 真係唔荒錢途光明
9場買2拖1,6, 殺隻燈膽王....... 丫~~~~~~~

HAHA, 宿命已經實現, 係咪即係應該重錘富盈呢?
"宿命"千祈唔好黎搵我呀........搵阿P或羅拔仔好啦!!!:019::019:

連贏過關2x3@20$

R9,1>2+3+7+12+14
R11,14>3+5+6+11

頭關條Q成千蚊過落去....仲要$20注....我宜家勁"緊張"呀!!!:dumpfound:dumpfound

引用:
原帖由 潮州仔 於 2006-6-4 05:05 PM 發表

"宿命"千祈唔好黎搵我呀........搵阿P或羅拔仔好啦!!!:019::019:

連贏過關2x3@20$

R9,1>2+3+7+12+14
R11,14>3+5+6+11

頭關條Q成千蚊過落去....仲要$20注....我宜家勁"緊 ...
歩歩速你都買到・・・・・真係盲挙打死(羅博士)・・・・・我只死淨5蚊三寳尾關2.4.9祝你我好運!!

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-6-4 17:25 發表

歩歩速你都買到・・・・・真係盲挙打死(羅博士)・・・・・我只死淨5蚊三寳尾關2.4.9祝你我好運!!
恭喜恭喜!!不過我始終都係俾"宿命"捉住o左.....走唔甩!!:006:

引用:
原帖由 潮州仔 於 2006-6-4 06:03 PM 發表

恭喜恭喜!!不過我始終都係俾"宿命"捉住o左.....走唔甩!!:006:
本來今日全日食白果・估唔到條三寳咁好分・今日幸保不失認真有運。至於"宿命"我係果次(俊歡騰)尾場狂放摶輸後巳經知道今季恐防天意難違了。

引用:
原帖由 beanman 於 2006-6-4 10:17 AM 發表
支持投注"勁爆力", "藍基因", 但另一隻"富盈"有保留, 事關此駒負磅超過120磅未好過, 呢場鍾意"喜利多"多少少....(希望唔好誤中副車):007:
隻"富盈"真係連126磅都嫌重・閣下果然心水清・請以後多加提點及指教。

引用:
原帖由 kuskit 於 2006-6-4 08:33 PM 發表

隻"富盈"真係連126磅都嫌重・閣下果然心水清・請以後多加提點及指教。
邊度敢指教啊. 小弟都係?鰫O個論壇游下游下咁同各方朋友講下馬,  吹下水啫:014:
講番"藍基因"?麚鶦u係火都黎埋, 竟然頂唔住跑第四, 條雙膽單T(藍基因, 燈膽王)拖1,2,4,8,13食到咀邊都跌番出黎:022::017::017:

權威皇牌獨贏2X3每注????$  6月7日谷草8塲賽事
第01場)3.香港夢---實力必値50分以上既1200米至1600米馬・只要健康正常於五班屬大超班馬・上仗於谷草同程排大外襠被迫留後道至前段失地太多・單跑一條直路巳經連追十個馬位・超班之質表露無遺・拼後第二朝巳見立即復課・足見上仗之敗幕後心有不甘。今用皇牌報名再爭谷草同程排4位加上對手中只一匹快放馬(京城之光)較有威脅・但憑其不弱既前速再加上無窮既鬥志・只要咬住5.6個身位入直路・則大有可能W、Q齊中了。

第06場)2.開心小子---實力必値65分以上既1400米至1600米忠心準繩馬・季初於此程輕取對手升班後於季中強手林立的三班賽事中亦經常拼入第二・演出水準之高遠超今賽同場對手。其後開始部署減分・晨課功夫明顯放緩状態亦徐徐回落・及至上仗谷草同程負129磅排8位・且賽前功夫亦相當悠閑・但全程走勢卻相當悦目・如非最後直路一度受阻・則随時有力跑入三甲・而此場頭二名馬匹再出同程分別再勝・足見此賽水準甚高。幕後有見及此即刻大力加強操練・晨課所見火猛力足、馬身粗壯、渾身是勁・且辣操下體重不降反升亦足見十分受操。今用皇牌報名再爭四班谷草同程排4位配(王志偉)只負117磅上陣面對一批四班殘馬・優勢可謂異常突出・再加上馬房未夠數下鬥志必不用懷疑・故只要(王志偉)慎定從事發揮出8成水準・則大可排隊收銀了。
結餘:3495$

我都買香港夢

引用:
原帖由 RoyJoey 於 2006-6-7 09:45 AM 發表
我都買香港夢
醒呀!!;)・・・一齊收錢!!:014:

香港夢撐你不過都唔會大注,再加埋 百威力 京城之光 龍勝寶馬 買單t
但係開心小子上次係賺左個慢步速所以先近 1:20.9 同埋晨操隻馬感覺無厘神氣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆