上一頁下一頁
發新話題

放下老婆d性感相

收藏  |  訂閱
200  40.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-5 17:21 發表 查看引用來源

所以,好羨慕師兄。

師兄呀嫂性褔和睦,

天天幫呀嫂用精華液洗面🤭
呢度唔怕講,有次就係玩緊波波夾腸仔,點知佢突然間含住我個頭啜,真係爭啲出咗畀佢 ... [/quote]
唔係個個女人願意幫男人做BJ,
師兄有呀嫂,真係夠幸福。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-5 17:58 發表 查看引用來源

呢度唔怕講,有次就係玩緊波波夾腸仔,點知佢突然間含住我個頭啜,真係爭啲出咗畀佢 ...
師兄有呀嫂,真係夠幸福。。。 ... [/quote]BJ好普通咋喎

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-5 18:21 發表 查看引用來源

師兄有呀嫂,真係夠幸福。。。 ...
BJ好普通咋喎 [/quote]
都唔係㗎,有時啲女人真係唔接受。。。,

另外,似我老婆,以前都會做😁,
果時,有性趣,口枷都比我落埋呢攪。。。

宜家就乜都唔肯啦😔

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-2-5 06:29 發表 查看引用來源

同啲師奶行下山,出張行山相
d師奶話好多麻甩佬同呀伯昅佢,偷影佢,我老婆話行開d理9佢地
好大對...呀...😍😍 [/quote]
師兄咁賞面,放多一張
其實佢對波真係好似大過以前d,記得呢張應該冇帶bra,睇返又好似真係唔止D Cup🤤🤤

附件

回覆 94# mm28 的帖子

咁巨一定唔止D,一隻手揸唔晒

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-6 01:42 發表 查看引用來源
好大對...呀...😍😍
師兄咁賞面,放多一張
其實佢對波真係好似大過以前d,記得呢張應該冇帶bra,睇返又好似真係唔止D Cup🤤🤤 [/quote]會唔會成日都想佢比其他男人揸波波
飛釘行街?

呀嫂高質,胸口有料哪只是D cup.
謝謝師兄派福利。

簡直同飛彈一樣咁勁😂😩😩

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-6 07:07 發表 查看引用來源

師兄咁賞面,放多一張
其實佢對波真係好似大過以前d,記得呢張應該冇帶bra,睇返又好似真係唔止D Cup🤤🤤
會唔會成日都想佢比其他男人揸波波
飛釘行街? ... [/quote]想佢畀男人揸波波就冇,d男人昅下佢有啲興奮就真
呢張相好似喺泰國酒店影嘅,平時佢一定有帶bra唔會飛釘
有次同佢喺大陸浸溫泉,我特登走去隔離嗰池浸睇下有冇男人昅佢,我睇住有兩條麻甩佬行近佢,眼都唔眨𥄫實佢對波佢個蘿,佢都唔知仲喺個池度行嚟行去,後尾我行返埋去佢個池,我睇住嗰兩個麻甩佬扯曬旗,最後佢哋知道我係佢老公先走咗

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-2-6 07:47 發表 查看引用來源
簡直同飛彈一樣咁勁😂😩😩
可能做咗瑜珈同去美容院做咗胸部按摩,對波結實咗挺咗,真係好似大咗一個Cup 以前係35d-26-36

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆