上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-25 06:25 發表 查看引用來源
事後孔明mode:
呢d 野真係換位思考一下, 當你地淫人妻子果時, 對面另一位師兄之唔係就係咁o既心情囉
我唔敢話樓主就係果種人, 呢句說話係講俾其他人聽o既, 你可以搞人老婆人地一樣可以搞你果個
你可以口講話唔介意 ...
你道理絕對無錯,錯只係錯在角色同身份上,只能講,身在其位必謀其職,當自己做咗綠帽君嘅時候,就做番綠帽君要做嘅事,無得掉番轉頭諗。只係件事過唔過到自己個關。

佢平時都鍾意影d性感相,包括同我去旅行或者係香港爆房,我相信某部份佢都有send俾個人夫

以下呢張相唔係我影(佢唔知我有)地點不詳,你地覺得係自拍,男人定女人影?係乜情況影?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:57 發表 查看引用來源
佢平時都鍾意影d性感相,包括同我去旅行或者係香港爆房,我相信某部份佢都有send俾個人夫

以下呢張相(佢唔知我有)地點不詳,你地覺得係自拍,男人定女人影?係乜情況影? ...
點會女人影,一個異性戀嘅女人點會影一個發晒姣嘅女人嘅性感相。打死我都唔信。

情況就係影完相大家慶晒,就除衫扑嘢。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 08:53 發表 查看引用來源
咁可能當時未比佢同事食,冇理由咁多人咁揚!
之前肯定屌過,果次都有偷食,因為剌激

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:08 發表 查看引用來源

其實個trip係8-9個同事一齊去台灣有男有女(隻狗公都有去),係有公事會見客同玩,佢同房女同事我識既,佢本身平時都鍾意性感內衣,但返工唔會太離譜,佢鍾意短裙,高踭鞋,成個trip係有好多旅行相,佢話呢張係同房女同事大家玩影下, ...
呢個trip咁多人去,擺到明就係掩飾,其實就係淫亂旅行團,借工作同事聯誼為名,性愛派對為實。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:00 發表 查看引用來源

點會女人影,一個異性戀嘅女人點會影一個發晒姣嘅女人嘅性感相。打死我都唔信。

情況就係影完相大家慶晒,就除衫扑嘢。
你都覺得發晒姣?撩屌

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:01 發表 查看引用來源

其實已經唔再需要問有無做過,肯定有,現在最重要係你想點解決件事,扮唔知唔再問佢定終極決定。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:03 發表 查看引用來源

你都覺得發晒姣?撩屌
翹高屎忽咁仲唔係撩屌?行去佢後面狗仔式俾人入咗啦。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 08:57 發表 查看引用來源

以下呢張相唔係我影(佢唔知我有)地點不詳,你地覺得係自拍,男人定女人影?係乜情況影? ...
呢張就肯定唔係女人影!不過亞嫂真係好正!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-25 09:01 發表 查看引用來源

如果係真就真係好刺激!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆