上一頁下一頁
發新話題

有冇咩技術可以令男人慾仙慾死?

收藏  |  訂閱
75  4.7k

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2020-3-4 11:41 發表 查看引用來源
全部都好想知 好想學🤤🤤🤤❤️
首先你要知道你男人中意咩o野

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 12:22 發表 查看引用來源
貴妃系高手

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 12:22 發表 查看引用來源
貴妃系高手

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-6 13:07 發表 查看引用來源
貴妃系高手
點解唔可以叫善解人意呢 我發現唔少男人()其實真係舒服得幾秒鐘,
想令佢地好似女人咁由頭爽到尾係有d困難囉, 起碼係身體上
所以要雙管齊下, 身體感覺唔夠精神上滿足感去補償
就係俾晒佢地想要o既o野俾佢地, 我講緊係佢地自己想做o既動作都俾佢o係我身上做
舉例我呢個中意俾人含, 中意玩腳, 中意sm, 間唔中中意搵d低能o野整古下我
要俾佢最大滿足, 就同一個時間揀上面兩樣或更多o既項目同時進行, 俾佢玩個夠

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 13:51 發表 查看引用來源
點解唔可以叫善解人意呢 我發現唔少男人()其實真係舒服得幾秒鐘,
就係俾晒佢地想要o既o野俾佢地, ...
如果我個女人好似你咁就好....每次都系我做晒啲嘢.....所以大時唔想做 , 但碌嘢爭氣又硬最後都系我做

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 13:51 發表 查看引用來源
就係俾晒佢地想要o既o野俾佢地, ...
如果我個女人好似你咁就好....每次都系我做晒啲嘢.....所以大時唔想做 , 但碌嘢爭氣又硬最後都系我做

如果妳男朋友鍾意獨龍鑽而妳又接受到既咪試下囉,不過唔好淨係諗住用條篤入佢asshole就會好high,實質咁咁樣會令刺激度同敏感度減低,最好係輕輕力先係hole既外圍/會陰lam下打下圈,至於hole果part最刺激係似有還無咁lam,一lam落去佢真係即刻會震比妳睇,咁當然間唔中一兩下深入去都會有唔同既感覺,而最緊要既當然係要洗乾淨先喇~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-6 15:29 發表 查看引用來源
如果妳男朋友鍾意獨龍鑽而妳又接受到既咪試下囉,不過唔好淨係諗住用條篤入佢asshole就會好high,實質咁咁樣會令刺激度同敏感度減低,最好係輕輕力先係hole既外圍/會陰lam下打下圈,至於hole果part最刺激係似有還無咁lam,一 ...
諗起都好興奮

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-6 15:29 發表 查看引用來源
如果妳男朋友鍾意獨龍鑽而妳又接受到既咪試下囉,不過唔好淨係諗住用條篤入佢asshole就會好high,實質咁咁樣會令刺激度同敏感度減低,最好係輕輕力先係hole既外圍/會陰lam下打下圈,至於hole果part最刺激係似有還無咁lam,一 ...
諗起都好興奮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-6 06:50 發表 查看引用來源

咁唔係一開始就"咳吐~~~!" 咁樣一啖口水吧?
含一陣先, 附近周圍都奶下, 加d眼神交流同笑容表現出自己好中意咁跟住然後先吐, 又未試過有人會介意(至少我feel唔到) ...
我無眼神交流.... 我有諗過吐口水, 我驚D 口水拉絲又令我尷尬😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆