上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.3k

成個北半球露曬出來,系正常男人見到都心動啦,ching你都婆真系好正啊,你唔講都以為最多30歲,波大腰細瘦底,簡直開正我個範,系我都會比心機比耐性落去,初初的時候雖然被拒絕單獨約出街食飯,但系有得傾計有回應都算系賺左了,有得食就算得上超額回報
引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-27 22:38 發表 查看引用來源

佢都刺激新鮮過喇,佢平時同我玩都好激㗎啦,又唔係食唔飽
其實平時佢咁著算唔算暴露呢?

引用:
原帖由 boostercoder 於 2024-1-28 09:29 發表 查看引用來源
成個北半球露曬出來,系正常男人見到都心動啦,ching你都婆真系好正啊,你唔講都以為最多30歲,波大腰細瘦底,簡直開正我個範,系我都會比心機比耐性落去,初初的時候雖然被拒絕單獨約出街食飯,但系有得傾計有回應都算系賺左了,有得 ...
我我唔知師兄有冇睇過上面所講,其實嗰條狗公為咗扑佢真係嘥咗幾年時間好同多好多心機,到最後我老婆一時畀佢撩起咗,貪新鮮刺激先畀佢屌到,其實係蠢
我老婆做秘書嘅,佢係好注重衣著甚至underwear,平時返工唔會太性感,就算裏面嗰件好貼身或者低胸外面都一定有外套,多數都係短裙高踭鞋
係平時出街嘅時候會性感啲,show off下

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 10:06 發表 查看引用來源

我我唔知師兄有冇睇過上面所講,其實嗰條狗公為咗扑佢真係嘥咗幾年時間好同多好多心機,到最後我老婆一時畀佢撩起咗,貪新鮮刺激先畀佢屌到,其實係蠢
我老婆做秘書嘅,佢係好注重衣著甚至underwear,平時返工唔會太性感, ...
Ching 有冇多啲阿嫂嘅靚相愼我哋睇?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-28 10:06 發表 查看引用來源

我老婆做秘書嘅,佢係好注重衣著甚至underwear,平時返工唔會太性感, ...
返工著短裙有幾短先?高踭鞋有幾高先?可以比人感覺好唔同

唔好意思ching,可能我無講清楚,我的意思唔系討論阿嫂露唔露的問題,因為大家的標準唔一樣,條line唔同,系無辦法有個統一的結論。
男人的眼睛系自帶X光,就算著得幾密實,都會睇得出個身材。
我有睇過曬上面所有野,我系企系一個普通男人的角度分析,或者叫個狗公的角度,嘥時間嘥心機落去都系值得咯,有得食就最好,食唔到就當多個可撩的異性朋友咯。
引用:

引用:

個男人用幾年去溝呀嫂,師兄你都要心服口服啦。
結咗婚,對老婆感情一定會平淡囉。。。,
有人裝無心人,呀嫂比人食就真係難免。。。。

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-1-28 10:27 發表 查看引用來源

Ching 有冇多啲阿嫂嘅靚相愼我哋睇?
師兄有我當然有,其實我上面出咗幾張,嗰啲相係我偷返嚟嘅,你話北半球嗰張就唔係,但係如果你係佢老公見到個老婆呢啲相而又唔係自己影或者佢自拍,你有乜嘢感受?
我係有同佢影性感相嘅,好露骨都有但係只係兩公婆睇同收藏
或者遲啲出多少少啦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-28 10:59 發表 查看引用來源
返工著短裙有幾短先?高踭鞋有幾高先?可以比人感覺好唔同
佢咁多年都係做秘書嘅,所以一定有化妝返工,啲短裙只係膝頭上兩吋有時會短少少,當然有貼身或者a字裙但係一定唔會係嗰啲人坐低就睇到底褲嘅style,為咗靚經常都有著絲襪多數都係透明肉色或者黑色(好正常嘅選擇)固然你問有冇粉紅色紫色或者魚網之類當然係有不過唔係經常(因為佢會見客)高踭鞋多數三吋或者三吋半(因為佢唔係高,大約都係五尺三四)
好多時都係套裝修腰,就算裏面襯衫低胸少少或者好貼身,絕大部分時間都有外套(行政人員look)
但係我上面都講過,當我開始覺得佢偷食或者準備偷食嘅時間,佢返工嘅衣著係有d改變連underwear都係,所以我先會有更大嘅懷疑

引用:
原帖由 boostercoder 於 2024-1-28 11:38 發表 查看引用來源
唔好意思ching,可能我無講清楚,我的意思唔系討論阿嫂露唔露的問題,因為大家的標準唔一樣,條line唔同,系無辦法有個統一的結論。
男人的眼睛系自帶X光,就算著得幾密實,都會睇得出個身材。
我有睇過曬上面所有野,我系企系一個普 ...
師兄我同意你講嘅,其實成件事真係有心裝冇心人,嗰條狗公真係嘥咗幾年時間出盡八寶去討好我老婆溝我老婆
但係其實好老實講我老婆偷食都唔係鍾意呢條狗公如果唔係,離咗婚啦(但係條狗公係好迷戀我老婆,當然係有事實證明啦)
唔怕講我同我老婆性生活一向都係愉快滿意嘅(平時都玩得好激上面都有提及少少)固然你可以講喺出面同個人夫偷食仆嘢嗰種新鮮感同刺激感係唔同嘅(結婚咁多年平時嘅生活平淡咗喺必然)
但係成件事係佢戎心低,最初以為真係一個朋友聽佢講心事訴苦及後食下飯都唔係乜嘢唔正常嘅社交點知最後畀條狗公撩慶咗,試下玩下本來以為一兩次當性生活嘅一部分,後尾條狗公又教佢隱瞞,又好似隱瞞到我咪繼續囉

引用:
原帖由 boostercoder 於 2024-1-28 09:29 發表 查看引用來源
成個北半球露曬出來,系正常男人見到都心動啦,ching你都婆真系好正啊,你唔講都以為最多30歲,波大腰細瘦底,簡直開正我個範,系我都會比心機比耐性落去,初初的時候雖然被拒絕單獨約出街食飯,但系有得傾計有回應都算系賺左了,有得 ...
唔好意思呀師兄我另一段覆咗係因為我睇錯咗,其實裏面好多都係回應你嘅問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆