上一頁下一頁
發新話題

有冇人可以答我

收藏  |  訂閱
96  4.0k

大部分男人都應該享受被含, 但我感覺最深係第一次被啜袋底, 勁正

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-15 19:01 發表 查看引用來源
我好似唔鐘意俾人奶我下面因為我怕痕
我初初都唔中意,我係覺得好污糟😂

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-18 14:27 發表 查看引用來源
人人性癖好唔同,唔中意口交唔出奇.有d係心理有d係生理.我都遇過對口交無咩感覺既女仔.
肛交好多人覺得唔舒服,但都有好少部份人可以肛交得到高潮.所以唔使同人比既,自己點樣最high就按照自己來.
甚至我遇過一個女仔, ...
插口又唔同一般o既含啦, 有d女仔的確係中意俾人捉住個頭插口,
肉緊起上o黎我都會 插都射晒入去成嘴都係好messy咁樣, 愈係亂七八糟愈high,
但有時亦都中意對方舒舒服服咁訓低服侍佢囉
不過可以肯定o既係口交, 做愛, 口爆我都中意, 同樣程度o既中意, 最好每次搞o野都有齊晒,
唔會講得出淨係中意邊樣唔要邊樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 06:57 發表 查看引用來源
插口又唔同一般o既含啦, 有d女仔的確係中意俾人捉住個頭插口,
肉緊起上o黎我都會 插都射晒入去成嘴都係好messy咁樣, 愈係亂七八糟愈high,
但有時亦都中意對方舒舒服服咁訓低服侍佢囉
不過可以肯定o既係口交, 做 ...
我都好中意俾人捉住個頭插口, 深喉
吞所有精

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-25 03:00 發表 查看引用來源
我初初都唔中意,我係覺得好污糟😂
咁你依家係咪好鍾意呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-15 19:01 發表 查看引用來源
我好似唔鐘意俾人奶我下面因為我怕痕
你要綁住你,一定好好玩

引用:
原帖由 散工 於 2020-2-25 11:32 發表 查看引用來源

你要綁住你,一定好好玩
下,點解

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-25 12:55 發表 查看引用來源
下,點解
你無得動,別人點奶你都得,只有 掙扎

引用:
原帖由 散工 於 2020-2-25 15:20 發表 查看引用來源
你無得動,別人點奶你都得,只有 掙扎
哦,原來如此

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-25 15:20 發表 查看引用來源
哦,原來如此
咁你有咩地方可以奶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆