上一頁下一頁
發新話題

我擔心既事証實左green

收藏  |  訂閱
410  60.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:00 發表 查看引用來源

火L黎本來唔講既,佢本身平時都鍾意性感內衣,但返工唔會太離譜,佢鍾意短裙,高踭鞋,但係一年前開始,佢d裙更短,更低胸貼身,返工都會戴d胸圍夾埋,佢本身都C-D夾起更勁,under有時通花厘士,T back(近乎情趣內衣)絲襪箸4個骨(正常係唔 ...
咁又真係變得好明顯同開放!可能一年前已經比佢同事食咗!

引用:
原帖由 失常少女 於 2024-1-24 23:02 發表 查看引用來源
咁應該唔止一隻狗公喎...
又或者呢隻大狗公係佢上司要上位?
唔係佢上司

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:00 發表 查看引用來源

火L黎本來唔講既,佢本身平時都鍾意性感內衣,但返工唔會太離譜,佢鍾意短裙,高踭鞋,但係一年前開始,佢d裙更短,更低胸貼身,返工都會戴d胸圍夾埋,佢本身都C-D夾起更勁,under有時通花厘士,T back(近乎情趣內衣)絲襪箸4個骨(正常係唔 ...
咁真係引死人,可能吾止狗公一個,著到咁返工一定有佢嘅目的

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-24 23:03 發表 查看引用來源
咁又真係變得好明顯同開放!可能一年前已經比佢同事食咗!
佢梗係唔係最近先同佢扑野啦

回覆 70# mm28 的帖子

明白 你感受好嬲
睇下你想唔想同你老婆繼續生活
如果唔開心真係要同你老婆互相溝通

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:04 發表 查看引用來源

佢梗係唔係最近先同佢扑野啦
咁可能比佢開發咗!你同老婆上床有冇同之前唔同?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:02 發表 查看引用來源

曾經鬧過好多次交,佢當然唔認,證據我冇拎晒出黎,只係拎d出黎chok佢
既然佢吾想比你知,即係想維持夫妻關係,咁要睇你自己點樣睇

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-24 22:58 發表 查看引用來源
其實除咗出軌,你地感情關係有冇咩問題,用假名即係開始左一段時間啦
冇太大問題,有嗌交
梗係一段時間啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:02 發表 查看引用來源

曾經鬧過好多次交,佢當然唔認,證據我冇拎晒出黎,只係拎d出黎chok佢
師兄你又改變吓自己造型...又等佢擔心吓

引用:
原帖由 mm28 於 2024-1-24 23:06 發表 查看引用來源

冇太大問題,有嗌交
梗係一段時間啦
唔開心就離婚啦~~
而家離婚好等閒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆