上一頁下一頁
發新話題

放下老婆d性感相

收藏  |  訂閱
200  40.8k

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-2-4 20:25 發表 查看引用來源

同啲師奶行下山,出張行山相
d師奶話好多麻甩佬同呀伯昅佢,偷影佢,我老婆話行開d理9佢地
咁大波 好唔好揸手😍 [/quote]

佢都大波既,不過真實冇咁大,個bra夾行左大左一個size啦
好揸夠彈唔dun,乳頭唔深色大細適中咁啦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-2-4 20:33 發表 查看引用來源

d師奶話好多麻甩佬同呀伯昅佢,偷影佢,我老婆話行開d理9佢地
WOW•••嫂子對波大到咁我都想昅同想揸😍😍😍 ... [/quote]

佢都大波既,不過真實冇咁大,個bra夾行左大左一個size啦
好揸夠彈唔dun,乳頭唔深色大細適中咁啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-4 20:43 發表 查看引用來源

WOW•••嫂子對波大到咁我都想昅同想揸😍😍😍 ...
好揸夠彈唔dun,乳頭唔深色大細適中咁啦 ... [/quote]聽到師兄咁描述阿嫂粒LINLIN勁想啜添😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-4 20:42 發表 查看引用來源

咁大波 好唔好揸手😍
好揸夠彈唔dun,乳頭唔深色大細適中咁啦 [/quote]幾時影佢乳頭相比大家睇

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-4 19:21 發表 查看引用來源
Ching 阿嫂而家點樣,有冇同人出去玩
d師奶話好多麻甩佬同呀伯昅佢,偷影佢,我老婆話行開d理9佢地 [/quote]好大對...呀...😍😍

C奶行山咁突出,唔好話呀伯,女人都望啦😄

回覆 68# mm28 的帖子

行山時見到呀嫂,雙眼集中在呀嫂身上嘅峰景,其他自然景色做陪襯🤤

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-2-5 06:29 發表 查看引用來源

好大對...呀...😍😍 [/quote]

佢都大波既,不過真實冇咁大,個bra夾行左大左一個size啦, D變E

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-5 11:20 發表 查看引用來源
好大對...呀...😍😍
佢都大波既,不過真實冇咁大,個bra夾行左大左一個size啦, D變E [/quote]
D size都夠啦,而且呀嫂M到哪一排,又會大返個碼🤤

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-2-5 13:00 發表 查看引用來源

佢都大波既,不過真實冇咁大,個bra夾行左大左一個size啦, D變E
D size都夠啦,而且呀嫂M到哪一排,又會大返個碼🤤 [/quote]
師兄果然識嘢,m嚟之前果幾日對波係脹啲,同埋會大食啲,嗰幾日扑嘢一定帶套

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆