上一頁下一頁
發新話題

叫G唔比錢個條粉腸入黎(UPDATE左一個故仔)

收藏  |  訂閱
86  7.1k

叫G唔比錢個條粉腸入黎(UPDATE左一個故仔)

你呢D人我唔凸你真係對唔住身為香港人一份子呀:smile_o12:
等我講個故仔比你聽:
大雄同叮噹係好朋友,一日,大雄叫叮噹約靜宜出街,:smile_o05: 叮噹話比大雄知,如果出街要大雄送一份(驚喜禮物)比佢架,大雄話好:smile_o10: ,跟住約會過後,大雄好開心咁番屋企:smile_o13: ,叮噹問:你送了什麼禮物比靜宜?:smile_o09: 大雄偷偷笑說:冇送呀,:smile_o09: 係唔係好驚喜呢,:smile_o01: 叮噹當堂O咀:smile_o11: .........
叫G唔比錢????..你至少衰3年 :smile_o12:
佢冇叫你比錢?咁佢冇叫你帶袋你帶唔帶呀?
你個朋友重慘..冇晒信用. 比條女BLACK LIST.. (如果有狼狗條女死得,比佢咬死.:smile_o02: )個大陸朋友都有危險
做你朋友重慘...................
你幾大?出黎玩女既規舉都唔識?
話好女朋友FEEL,(好似係你當人係女朋友,我諗條女冇當你係男朋友LAW):smile_o01: 去洗手間ALL尿照下自己個樣啦.:smile_o01: 劉華上身???天皇叫G都要比錢啦
你講野都幾好笑.(天真同傻:smile_o12: )食飯..唱K.你唔比.叫條女比呀?:smile_o10: AA制呀?:smile_o04: 你叫人出黎玩.笑X死人.
:smile_o16: 酒店錢唔係你比?又條女比呀?:smile_o01:
重要夠膽死講有少少開心.有FREE LUNCH...:smile_o01:
係唔係應該打比條女,叫佢比番錢你先0岩?????:smile_o12: 你陪左人成晚.:smile_o04:
唔X講喇..最後..你話(咁當晚都幾好玩..玩足成日..又吹下水咁..都幾女朋友FEEL..又交換電話..又話會落黎香港搵我咁)
你梗係好玩啦,玩足成晚.(玩左幾多個花式呀?)條女就慘,你一條毛都冇比人.條女重要.TAXI錢都要自己出..你小心佢下次黎香港搵你呀(真係搵你尋仇呀)比人做都唔知咩事..D大陸人(狼狗)為錢冇咩做唔出架.如果條女有狼狗的話(多數有),食左佢D野唔比錢.你真係要小心..唔係同你講笑..得閒睇下報紙啦..好自為知啦..:smile_o07:
PS:睇完佢個膠POST,港幣好快又貶值,:smile_o11:

PS:有位C兄叫KELVIN話支持叫G唔比錢,要條女比錢.(請睇#17)
我就話:你落旺角三街玩完唔駛比錢再講啦:smile_o07:

回覆 1# 的帖子

咁又真係衰d:smile_55:

C HING 好嘢

咁撚POOR GUY,鬼唔望佢下次玩出事!

引用:
原帖由 luiwk99 於 2009-9-15 03:10 PM 發表 查看引用來源
C HING 好嘢
寫得好就推..THANKS

引用:
原帖由 lg81388138 於 2009-9-15 03:14 PM 發表 查看引用來源

寫得好就推..THANKS
梗系寫得好啦...要條女開口先...咁就無撚意思啦...吾講佢仲以為自己好撚型呢...真一仆街都不如
如果我系你既話...我就即刻死撚左佢啦...

there is no free lunch in the world.
for me, pay every time. no hand tail..
in and out, no need to worry my back.

good luck. FOC-Ching

呃皮肉錢生仔冇屎忽:smile_30:

引用:
原帖由 imurxfile 於 2009-9-15 03:30 PM 發表 查看引用來源
呃皮肉錢生仔冇屎忽:smile_30:
冇埋春袋

食霸王雞,果條撚樣,正賤人
條友痴撚線,遲早會隨街拖條女強姦:smile_51:
然後同差佬話,佢自己靚仔,唔算強姦
是條女鍾意佢,比佢foc喎,你估法官點判佢:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆