上一頁下一頁
發新話題

starbuxxx 俾鬼佬撩, 加了相(30/10)

收藏  |  訂閱
235  48.2k

starbuxxx 俾鬼佬撩, 加了相(30/10)

我呢一刻坐左向好耐冇黎既STARBUXXX BRANCH, 只因呢度係小妹覺得最多人無故同我搭訕既一間STARBUXXX
小妹向度用LAPTOP做緊ESSAY..坐左都2個中啦
係半個中前隔離枱有三個FOREIGNERS坐低, 2男1女, 係一對COUPLE同YOUNG MAN
佢地講法文, 可惜小妹既法文係有限公司, 所以偷聽果陣有D都要靠估…佢地大約講緊賣樓..
因為小妹望部電腦太耐, 所以要周圍望下, 等隻眼冇咁攰…
當我周圍望之際 我見到隔離枱個鬼佬喪昅我 果陣我都未知咩事 眼睛又專注在功課上啦
當我第二次周圍望, 又見到佢喪昅我, 呢次就有D唔自在啦..開始迴避佢眼神..唔望啦..唔敢再望啦…
過多一陣, 我又周圍望啦, 唔覺得意又望到昅我…
如是者..幾次後, 我見到佢有一次唔單止昅我, 佢仲咬唇LAM手指..>.< 跟住佢係咁昅住我對腳..
其實我今日CLOTHING都好普通..T-SHIRT, 熱褲, 著左ZIP-UP JACKET..
之後個鬼佬無故埋黎-.- 嚇死我啦…我用法文同佢打招呼…仲問佢咩事..果陣成個人僵硬左..
佢就表示佢識ENGLISH..咁OK啦..
佢話我好面熟, 問我係咪XXX SCH..我一聽就諗死啦, 咩水黎架, 點會知我讀XXX架, 仲要好耐以前..咁我話唔係..
佢仲繼續講..WHAT A PAIR OF PRETTY LEGS?................係讚我個BODY啦..嚇死我..
佢臨走仲鍚左我隻手一啖…變態架!!!! >.<
睇黎呢間STARBXXX真係唔適合我黎!

應承過大家會有相..

頭先無聊影既, 還有一張影到胸的..(唔放住..)

樓主似乎真係好吸引喎 :smile_o12:
俾咁多人撩

即係你索囉, 應該開心先岩呀

好小事姐.......
咁都可以開 post....:smile_42:

thanks for your sharing

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-10-28 06:44 PM 發表 查看引用來源
好小事姐.......
我DRY左好耐, 突然有呢D EXPERIENCE, 開POST係咪要你批准呀...

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-10-28 06:44 PM 發表 查看引用來源
好小事姐.......
樓主都係想同我地分享~~
imCrazygirl, support u ar~~

引用:
原帖由 Vanlic 於 28-10-2009 18:44 發表 查看引用來源
好小事姐.......
哈~ 妹€~你想睇咩呀:smile_40:

但你....俾人錫左啖.....可以乜都唔同佢講既~?:smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-10-28 06:20 PM 發表 查看引用來源
我呢一刻坐左向好耐冇黎既STARBUXXX BRANCH, 只因呢度係小妹覺得最多人無故同我搭訕既一間STARBUXXX
小妹向度用LAPTOP做緊ESSAY..坐左都2個中啦
係半個中前隔離枱有三個FOREIGNERS坐低, 2男1女, 係一對COUPL ...
唔去STARBUXXX可以去pacxxxx coffee.........睇下撞唔撞到你

BONJOUR ~ HAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆