上一頁下一頁
發新話題

COPY手記....尋找CP失樂園K場!

收藏  |  訂閱
53  3.4k

COPY手記....尋找CP失樂園K場!

星期日午茶都兩點幾,各人都準備竹戰一翻,我就回家上網先,上到累了又訓陣,訓訓下有人打電話黎,原來系後勤部隊上到,問下準備邊度食飯?安排邊度玩先?又留翻我呢個娛樂組組長決定喎!
聽狼狗仔話88火鍋好食喎,其後先知條友仔原來都未入過黎,老點我地去試新野?唔好食咪癩野,不過都算不過不失啦,佢地鍋底18蚊個隻,已經包括食材滿鍋,再加點些少野,真系食飽兩個人,其他外點野有牛肉9蚊碟,其他丸類4蚊,菜類1-2蚊,一人一爐,方便衛生,各自埋單都系幾十蚊,真系好平呀!
飯後有幾人坐包車走,因為都玩左兩晚,正所謂何包先生都肝硬化啦,唔走搏拉咩?後勤部隊話有乜安排,逼我交出下一站。
咁就連埋後勤部隊四人,再加上唔知邊度搵翻黎既靚女,一行七人分坐兩部車,尋找今晚既失樂園,呢度我就唔開名啦,費時揚左無得玩,只可以透露少少,由天鵝符過去,十蚊車錢,舊既私人屋苑會所,不過對外開放既。
想當初,第一間去既K場就系呢度,估唔到桃花依舊,又系個肥老版同個肥既服務員,加上一個四眼DJ,就系全場三個人,就頂住呢間會所,環觀個場得個一台街坊客,真系唔知一晚可以做幾錢生意,咁既生意仲可以頂到我再黎幫趁?
呢度設計沿用10年前設計,好似系布吉,上下沙個隻,有個大廳,上台唱歌,無投影無大電視,對住個電視機有線咪,用寫紙睇歌譜形式,自已搵到乜野歌,就送張紙上DJ房。
酒方便都系150蚊一打大啤,仲有就系有外賣叫,聽老細講坐台都系一舊水,過夜就倉女400蚊,K女就500蚊,有無咁平呀?
咁有時老版同服務員,都落場幫手消酒,不過,都無所謂啦,咁大支酒,真系好難一飲而盡。
本來話叫半打,驚叫太多飲唔晒,但我地都唔覺唔覺飲左打半,即是18支大啤,好利害!埋唱240蚊,每人六條草就玩成晚,真系一個抵字!
如果得個兩三個人,又想飲下酒,同條新女溝通下,又唔想浪費金錢,呢度真系不失為一個好地方!

回覆 1# 的帖子

失樂園K場 ?!! 咁好玩牙 !!! :smile_03:

引用:
原帖由 Happy_Everyday 於 2009-11-16 03:05 PM 發表 查看引用來源
失樂園K場 ?!! 咁好玩牙 !!! :smile_03:
你好玩D...:smile_42:
you're very funny~  仲可以happy every_day, 唔爭在開多個acct做 fxxking everyday~

平有平玩正阿copy哥:smile_04: :smile_04: :smile_04:

讚。。。。。。。。:smile_38:

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-11-16 03:07 PM 發表

你好玩D...:smile_42:
you're very funny~  仲可以happy every_day, 唔爭在開多個acct做 fxxking everyday~
你講錯 that is fucxing happy everyday~

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-11-16 03:16 PM 發表 查看引用來源

你講錯 that is fucxing happy everyday~
:smile_o05:....唔好意思...我d粗人, 字都唔識多隻...
唔似d人可以o係咁多地方打咁多篇一Q樣o既post出黎....
成街都知佢好文采.

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-11-16 03:16 PM 發表 查看引用來源

即是每日都開心有得fuxking?

引用:

開心每日忽?:smile_o05:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-11-16 03:31 PM 發表

開心每日忽?:smile_o05:
路過~忽開心每日:smile_o05:好似好d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆