上一頁下一頁
發新話題

為主人準備既吊帶黑絲

收藏  |  訂閱
126  16.4k

為主人準備既吊帶黑絲

前幾日又可以同我主人見面
我等左好耐終於可以同佢曳曳
我渴望比佢插既程度已經去到望住佢都會濕:smile_47:

一上到去佢屋企,我即刻去換左對佢之前話過好中意既吊帶黑絲襪
著番條裙摭住扮冇野
之後坐係佢大脾度,佢又分享佢過去dl左既咸片比我睇
一路睇佢一路渣我波波捽我linlin,真係超舒服
佢摸下摸下,終於發現我著左吊帶黑絲襪
急不及待即刻上床!:smile_47:

上到床當然要濕吻一番啦
平時冇得濕吻,一濕就搞到上下都濕晒
主人用佢扯爆旗既JJ黎頂我
我一早出晒水,結果搞到佢條褲都係水

之後佢係咁玩我linlin..一邊含一邊捽佢地
我忍唔住叫佢咬下我linlin..真係超舒服超正:smile_40:

玩到咁上下我都頂唔順好想插
主人帶左domdom之後就開始進攻
我拎住佢好硬既JJ放入濕晒既妹妹度
仲有少少痛,因為主人既JJ實在太大喇:smile_47: :smile_47: :smile_47: 正!

好不容易先成條插晒入去,主人插左幾下就話"你好窄啊...."
當然啦,我好好保護佢唔亂用架嘛
主人下下大大力咁插,插到D水係咁流,
多水到一路插一路唧唧聲..
我心入面係咁唸:大力D插死我啦!大力D插啦!
我唯有係咁叫:主人你好勁啊..插死我啦:smile_47:

插左一陣佢抱起我到我UN下佢
可惜我UN功真係麻麻:smile_19: :smile_19: 主人佢唔太滿意
不過佢話我著吊帶絲襪加埋騎住佢就好似之前比人拍左片個恆生女咁
雖然我冇睇到條片,不過佢留意到我為佢幾用心準備既心意就夠喇

由於我UN得佢唔舒服,咁唯有佢插番我啦
好啊好啊又黎喇又黎喇:smile_47: :smile_47:
今次主人唔留手下下大大力咁隊入黎
又示範點樣9淺1深,我一路摸住佢勁正既肌肉
一路叫.."主人啊..主人..啊.."

主人拎起我一隻腳,插到勁入勁深勁盡,想插死我呢個淫娃
主人開始倦喇,一輪快插之後射晒入去
同時我高潮到成身震震震震震震震
主人仲話我d水流到佢個袋都濕晒

事後問番主人條吊帶黑c好唔好睇
佢話一般,冇計啦,我條腿太粗喇:smile_19: :smile_19: :smile_19: :smile_30:

多謝主人賞賜咁多精.....神比我

哈哈哈 "我條腿太粗喇"
我都驚我著左之後我男朋友會咁同我講XD

引用:
原帖由 babyjuicy 於 2009-11-24 08:51 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈 "我條腿太粗喇"
我都驚我著左之後我男朋友會咁同我講XD
我驚佢唔講呢句佢就會講"你個波太細喇":smile_30:

support ~~   I like 吊帶黑C

支持支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o12:

人人口味吾同呀MA~ 哈哈~ 可能佢覺得正呢~

Thx for share

支持下你先~小淫獸

引用:
原帖由 smartboy169 於 2009-11-24 09:48 PM 發表 查看引用來源
人人口味吾同呀MA~ 哈哈~ 可能佢覺得正呢~
:smile_30: :smile_30: :smile_30: 希望係啦

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2009-11-24 09:59 PM 發表 查看引用來源
支持下你先~小淫獸
比你發現左添:smile_43::smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆