上一頁下一頁
發新話題

琴日差 d 出事~(鬼妹篇)

收藏  |  訂閱
165  25.4k

琴日差 d 出事~(鬼妹篇)

好耐冇出 post 喇, 琴日同個鬼妹出左去飲野, 傾返我地以前曾經做過既事......傾傾下....差 d 出事....

首先, 講下佢先喇.....
佢係匈牙利人, 深啡色短髮, 高瘦但個胸好大.....=.="
我當時點解會識佢, 係因為工作........
我有個同事原本係同佢做緊野.....點知, 佢地夾唔黎, 成日嘈.....結果我同事 pass 左佢俾我接手.......
慢慢大家就熟左, 約出街, 食飯, 睇戲.........等等...
有次佢食食下飯同我講: why everytime when I met you, you were calm....how can you do it?
我真係俾佢激死....都唔知點答
佢繼續: anyway, everytime I met you, I felt calm too.....
之後佢觸住我隻手....我拎起佢隻手錫左啖.....
佢個樣冧到呢.....

食完飯, 我地都唔駛講去邊, 大家都有 feel, 我拖住佢去左酒店......
我一路拖住佢都冇放, 佢訓左係我心口同我傾計....
我不停咁同佢講笑, 氹得佢好開心.....之後佢望一望我, 錫左落黎.....
我一手攬住佢, 一手摸住佢塊面錫...
之後, 我細細聲問佢: do you want massage baby?
佢好驚訝: really? yes....

我叫佢訓係床到, 我慢慢幫佢由 shoulders 開始按.....
佢就不停係到講: ...yes....right there...yes baby.....
我一路按就一路幫佢除杉......結果, 佢得返個 bra 同 under...
之後我慢慢開始錫佢背脊....佢開始有 d 呻吟聲: hm......hm.....
我有意無意咁問佢: baby, are you alright?
佢轉身一野錫落黎....係打車輪期間, 我將佢個 bra 都除埋......
我錫個 lin lin 既時候, 佢成個人打左下冷震: ar....you are the best....
我再申手入佢 under 按佢妹妹.....佢同我講: baby, don't stop...keep going....
我見佢唔多夠 high, 我除埋佢條 under.....用口幫佢再整濕 d....
都唔駛一陣, 佢好緊張咁捉住我個頭: keep.....going......baby......keep going...I'm almost there....don't stop......
我咩都 feel 唔到, 我淨係知道我成口都係佢 d 水......
之後佢好滿足咁訓左係到抖大氣.....
我除左自己條褲....我放條 JJ 係佢面前....
佢二話不說就含住左....
佢好似好耐冇含過 JJ 咁....佢好落力咁啜.....

到差唔多既時候, 我就訓係佢上面, 用 JJ 頂左佢幾下.....佢面紅紅咁打我: give it to me.....
我插入黎果下, 佢叫左出黎: ah........I like the feeling that you put it into me
之後黎黎去去都係果 d 喇.....直到完事, 大家攬住訓.....都幾 sweet 架

我地一路飲野, 一路傾返以前我地既野....我 feel 到佢有 d "餓"....因為佢不停咁同我講關於性既野
Anyway, 飲完野, 我都係送佢返屋企.....佢好唔捨得咁 kiss 左我一下之後我就 bye.....

支持:smile_o06:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 02:09 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出 post 喇, 琴日同個鬼妹出左去飲野, 傾返我地以前曾經做過既事......傾傾下....差 d 出事....

首先, 講下佢先喇.....
佢係匈牙利人, 深啡色短髮, 高瘦但個胸好大.....=.="
我當時點解會識佢, 係因為工作 ...
你咪食左lor..甘出咩事ar?

多謝樓主分享...

引用:
原帖由 Raymond003 於 2009-11-26 02:25 PM 發表 查看引用來源

你咪食左lor..甘出咩事ar?
食佢果時係 3 年前......
琴日同佢飲野....就差 d 出事

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 02:30 PM 發表 查看引用來源

大家有feel咪做lor..
無話出唔出事ge..

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 02:30 PM 發表 查看引用來源

為國增光

等文下 :smile_38:

引用:
原帖由 Raymond003 於 2009-11-26 02:38 PM 發表 查看引用來源

大家有feel咪做lor..
無話出唔出事ge..
我唔想....:smile_o05:

無出事丫,樓主,呢d係好事利咖喎,怕乜出者??

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2009-11-26 02:46 PM 發表 查看引用來源
無出事丫,樓主,呢d係好事利咖喎,怕乜出者??

http://i86.photobucket.com/albums/k ...
唔係怕...係唔想....冇乜 mood 攪野....哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆