上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 小秘書札記 <完>

收藏  |  訂閱
83  128.2k

<<可可甜故>> 小秘書札記 <完>

我叫Queena,係一個八十後,兩個月前入左而家間公司做個小秘書,全個部門有近廿人,得我一個女性,所以每日返工都好似去鴨店咁開心,因為不同身型,性格的男同事都有,而且大部份都係單身,個個都對我好好,服侍周到~~

工作上唯一困擾係我有個工作狂上司 – 梁生,佢唔多講野,又經常冇表情,有時都唔知自己有冇做錯野,不過佢高大威猛又靚仔,我有時入到佢間房,都有衝動坐上佢大脾,除左佢件裇衫,睇下佢有冇胸肌

今晚又得返我同佢OT, 雖然我手上d野唔算好趕,但老細都做到咁夜,我點都要扮下野,不過我想放工喇,就決定去探下佢口風,睇下幾點走

“梁生,要幫你叫外賣嗎?”
“半個鐘內走,你執定野,我車你”
“哦…唔該”  每次ot超過7點,佢都會堅持車我返屋企,有時我話要去街,佢都一定會車我去地鐵站,我試過拒絕..但無效,就變成習慣了

當我去完TOILET時,經過細的MEETING ROOM,就八卦咁望下邊個喺度,結果竟然見到會計部勁姣的MIMI,同一個好似倉務部的男同事搞緊野!!!

<待續>

大家想睇mimi同個倉務點樣搞呢?
我的其他故事

與M先生在酒店叙舊
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24365987&extra=page%3D1

小淫娃姣溝餐廳侍應
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24467995&extra=page%3D1

想睇……

期待下集

買定花生等緊!

第2集

AV睇得多,但真人SHOW真係第一次睇,絕對唔可以錯過!!所以我企埋一邊,偷偷地望入去
我見到mimi企喺檯邊,雙手按住檯,條短裙拉起左,個倉務由後面狂插佢,兩隻手揸住佢胸,個倉務條腰郁得勁快,隔住玻璃都隱約傳出”拍拍拍”聲,個MIMI仲愈叫愈淫,不過佢都好勁,如果係我,一定頂唔順
大約三分鐘之後,個倉務抽返條野出黎,原來好短的,應該唔夠3寸,但都幾粗,怪不得郁得咁快啦…實係知道自己先天不足,所以後天努力練腰力
個倉務坐左上張檯,除左個套,隨手將個套扔左落地,MIMI走過去彎腰含住佢條短JJ…開始用力啜….仲要啜到好好味咁…就喺呢個時間,另一邊牆角有另一個男人拎住個電話行去MIMI身後,原來係3P!!!!!!!!
不過呢個男人我未見過,暫時叫佢做陌生人啦,佢一隻手拎住電話影MIMI,另一隻手除褲,戴套,呢條係普通SIZE,跟住一野就插入MIMI度,插入去之後仲輕輕扯住MIMI的長髮,睇得出MIMI好ENJOY呢種暴力的快感

雖然平時MIMI著得好少布,又周圍姣D仔,但真係估唔到佢會淫到搵同事玩3P,仲要在公司拍埋片,咦….我突然諗起,會議室有CCTV喎... …而且係我個部門的CHRIS同NICK輪流睇…

再望入去,我見到個倉務捉實MIMI個頭,大力隊左幾下,跟住就抽出黎,MIMI就成口都係精… 而個陌生人依然用力插緊MIMI下面,仲愈來愈大力咁扯佢D頭髮,我開始擔心比佢地發現,但又八卦想繼續睇,因為太刺激,睇到自己都有D濕….我突然聽到有腳步聲,跟住有人掩住我口,將我拉埋一邊….我好驚…諗緊係咪應該用力咬落去,或者用咩方法逃走,跟住就聽到熟悉的聲音

“唔駛驚,係我!”原來係梁生,真係比佢嚇死…佢冇再掩住我口,但就一直拖住我隻手返去我地個部門…入左佢間房………….閂門…………….

<待續>

我之前其實係問你地想睇mimi同個倉務點樣搞,即係用咩姿勢之類...但你地只係答想睇:smile_o14: ,真係衰~:smile_o02:

3p中出肯定係好多人既心願,努力,支持你
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-3-1 02:59 PM 發表 查看引用來源
第2集

AV睇得多,但真人SHOW真係第一次睇,絕對唔可以錯過!!所以我企埋一邊,偷偷地望入去
我見到mimi企喺檯邊,雙手按住檯,條短裙拉起左,個倉務由後面狂插佢,兩隻手揸住佢胸,個倉務條腰郁得勁快,隔住玻 ...

咁情況下最好佢地發現被人昅,裙拉褲甩狼狽地流住精走

大家唔會覺得3P中出會好核突咩?如果2男1女,其中一個男咪會接觸到人地D精囉:smile_o04:

咁樣都幾得意,不過故事的發展暫時唔可以比佢地知道有人偷睇,亦唔會知道比CCTV拍低哂

[/quote]

因為我唔信跟隊嗰個會因為啲精而唔扑XDD
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-3-1 11:11 PM 發表 查看引用來源
大家唔會覺得3P中出會好核突咩?如果2男1女,其中一個男咪會接觸到人地D精囉:smile_o04:

咁樣都幾得意,不過故 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆