上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 十二月飯局

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-11-23 05:28 PM 發表
甲甲D時間野下先....仲係咪仲係去個次果間呀...
DJ 兄

晚上好呀:smile_o15:

十年如一日:smile_o12:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-23 05:28 PM 發表 查看引用來源

剛收 0.041
等下啦..........

另外果件有無做野:smile_38:

引用:
原帖由 DJ123 於 2009-11-23 05:28 PM 發表 查看引用來源
甲甲D時間野下先....仲係咪仲係去個次果間呀...
咁你又認唔認得我:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-11-23 05:30 PM 發表

等下啦..........

另外果件有無做野:smile_38:
矛呀:smile_38: .......忍杏:smile_27: :smile_45:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-23 17:29 發表

今晚近呀.....大大棚呵.....應該十膠幾人呀:smile_o12: :smile_o12:
食完有咩野:smile_o10:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-11-23 05:31 PM 發表

咁你又認唔認得我:smile_30: :smile_30:
認得都辦唔識啦

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-23 05:29 PM 發表 查看引用來源

今晚近呀.....大大棚呵.....應該十膠幾人呀:smile_o12: :smile_o12:
係咪歡送會呀,係就緊係開心啦(果大大棚人):smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-11-23 05:33 PM 發表
食完有咩野:smile_o10:
等訓:smile_44: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中小企 於 2009-11-23 05:35 PM 發表

係咪歡送會呀,係就緊係開心啦(果大大棚人):smile_30: :smile_30:
有兩條 鹹蝦燦 生日呀:smile_42: :smile_22:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-11-23 17:35 發表

等訓:smile_44: :smile_30: :smile_30:
貢野呀:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆