上一頁下一頁
發新話題

琴日差 d 出事~(鬼妹篇)

收藏  |  訂閱
165  25.5k

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2009-11-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

係阿~~因為佢有大婆,  愛人, honey, 甜心同baby囉~~~:smile_o01:
咪篤爆:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

唔可以....因為我唔愛佢....做朋友 ok:smile_o10:
你都幾........:smile_o08:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-11-26 04:49 PM 發表 查看引用來源

咁大鑊............
咁黎黎去去都係果 d 動作........有d 悶...:smile_35: :smile_35:

連射果時都唔 hi........做黎做咩喎...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 04:52 PM 發表 查看引用來源

我驚滿足唔到 d 鬼妹.....:smile_19:

吾怕,我幫你手~~~~~~~~~~睇:smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 04:56 PM 發表 查看引用來源

咁黎黎去去都係果 d 動作........有d 悶...:smile_35: :smile_35:

咁嚴重......麻木到咁

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 04:56 PM 發表 查看引用來源

oh.........咁要去上心靈慰籍班呀:smile_38: :smile_45:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-11-26 04:55 PM 發表 查看引用來源
你都幾........:smile_o08:
幾咩呀.....
咁係唔岩就唔岩架麻...冇得迫,

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-11-26 04:58 PM 發表 查看引用來源

吾怕,我幫你手~~~~~~~~~~睇:smile_30:
你點會忍得住呀.....:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-11-26 04:58 PM 發表 查看引用來源
咁嚴重......麻木到咁
過度期姐.....遲下無事架啦.......:smile_46:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 05:02 PM 發表 查看引用來源

幾咩呀.....
咁係唔岩就唔岩架麻...冇得迫,
要發生的事情總會發生~唔需要急於一時半刻嘛~~
對嘛~~火哥~~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆