上一頁下一頁
發新話題

6/13 花都COPY 團報告

收藏  |  訂閱
228  8.7k

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-6-15 06:31 PM 發表 查看引用來源

我同333 好多c兄 都有一面之緣 不過未攪清楚邊個打邊個

有機會 一齊玩啦 最記得有個ching 指定伴侶係 萬2蚊 @.@ 星期6 係天鵝仔樓下都見到 其中幾個 不過我真係認唔到你地個名 哈哈

下次以酒代茶 打個招呼 ...
咁你都記得,下次同你再打過招乎。

引用:
原帖由 soman214 於 2009-6-15 02:33 PM 發表 查看引用來源
最緊要係夠姣:smile_47:
琪琪成晚係甘電人

吾知邊位師兄送左扎花俾佢, 佢好霖呀

引用:
原帖由 simplytong1 於 2009-6-15 08:50 PM 發表 查看引用來源

埋單人仔333, 都幾抵,下次找翻錢俾你地
師兄,下次記得搵"17"號啊。

引用:
原帖由 simplytong1 於 2009-6-15 08:57 PM 發表 查看引用來源

琪琪成晚係甘電人

吾知邊位師兄送左扎花俾佢, 佢好霖呀
拒真係可以電死人...:smile_27:

師兄寫報告和"抽"mami果然有一手,小弟實在敬佩。

花都好耐冇去.
樓主去果日有幾多條女條花街

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-15 06:46 PM 發表 查看引用來源
失敬,失敬,當日無去到天鵝~
講真~~萬2蚊位師兄真係好長情~~
下次再打個招呼~:smile_40:
"流"永師兄,吾好咁講啦,都吾係好"長"姐。

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-6-15 06:31 PM 發表 查看引用來源

我同333 好多c兄 都有一面之緣 不過未攪清楚邊個打邊個

有機會 一齊玩啦 最記得有個ching 指定伴侶係 萬2蚊 @.@ 星期6 係天鵝仔樓下都見到 其中幾個 不過我真係認唔到你地個名 哈哈

下次以酒代茶 打個招呼 ...
我都有去過三間房玩呀,都不知道其他師兄個名

多謝師兄報告:smile_o01:

Thank your your details report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆