上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.6k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-11 05:37 PM 發表 查看引用來源

同意....
你條女個 frd 落仔果度, 一皮事件搞吾搞得掂???:smile_41:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-11 12:25 PM 發表 查看引用來源
:smile_42: 沉船新人類..來報到唄
各位c hing 早!!
講下你既故意啦....

近排呢度好悶, 下下得我同 keith 系度吹水... :smile_45:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-11 05:23 PM 發表

:smile_41:講到咁好,重算沉船嗎?
究竟宜家最新的沉船定義係物呢?..
純粹初哥睇法...c hing 唔好見怪,
不喜歡,我就收聲~~:smile_44:
我個理解.....男人出黎玩就好似一條船咁...四處漂蕩...正所謂留精不留情.....
但當你遇到一個自己鍾意既啱feel既....就會停下來.....而條船就慢慢...慢慢咁........:smile_13:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-12-11 05:44 PM 發表

你條女個 frd 落仔果度, 一皮事件搞吾搞得掂???:smile_41:
唉......有排講.......我而家就上去同條女講...聽日我再話你知......:smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-11 05:50 PM 發表 查看引用來源

唉......有排講.......我而家就上去同條女講...聽日我再話你知......:smile_13:
仲有排講???

我仲以為一皮野就搞得掂... 大家吾駛再煩添. :smile_13:

我的是普通料,出得嚟玩,預咗會沉...
小弟的主戰場在珠海,工作在澳門,那近水流台..唔沉就無天理啦!!
只不過今年時運高...一年三沉船...三隻都是東北艇呀!!
年頭..沈陽..死唔去..自己出走北京避靜
年中回來..齊齊哈爾...浮得快..因為嗅出陣狗味...
但埋年又來多獲...吉林...進行式...都唔知點樣自救~~~:smile_27:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-11 06:07 PM 發表 查看引用來源
我的是普通料,出得嚟玩,預咗會沉...
小弟的主戰場在珠海,工作在澳門,那近水流台..唔沉就無天理啦!!
只不過今年時運高...一年三沉船...三隻都是東北艇呀!!
年頭..沈陽..死唔去..自己出走北京避靜
年中 ...
澳門珠海女, 仲要東北添... no comment 啦.
留待其他 ching 比意見. :smile_13:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-12-11 06:24 PM 發表

澳門珠海女, 仲要東北添... no comment 啦.
留待其他 ching 比意見. :smile_13:
沒法唄..東北是小弟的偏好...
之前在常平,東莞玩..貨源多是兩湖,四川...玩了幾年都沒出事..
誤以為自己是精明玩家不沉型...
點知...出的海多,終沉船囉!!!:smile_42:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-11 06:43 PM 發表 查看引用來源

沒法唄..東北是小弟的偏好...
之前在常平,東莞玩..貨源多是兩湖,四川...玩了幾年都沒出事..
誤以為自己是精明玩家不沉型...
點知...出的海多,終沉船囉!!!:smile_42:
玩左幾年 都冇事, 而加 一年3沉, 唔通東北佳麗 是你杯茶
究竟佢地有咩 魅力啦:smile_47:  講下來聽啦,

又來打個招呼!!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆