上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.6k

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-12 09:48 AM 發表 查看引用來源
又來打個招呼!!:smile_38:
早啊.... :smile_38:

回覆 1031# 的帖子

在上班嗎?kevin哥也這麼早唄!!:smile_30:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-12-11 05:54 PM 發表

仲有排講???

我仲以為一皮野就搞得掂... 大家吾駛再煩添. :smile_13:
我決定搬番香港.....:smile_42:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-12 10:00 AM 發表 查看引用來源
在上班嗎?kevin哥也這麼早唄!!:smile_30:
我 5day work, sat morning 去踢波

你又系蛇王蛇上黎啦. :smile_44:

要落車啦, 下次再聊~~~ 88

Kevin & 各位 Chings 早晨....!:smile_o03:

沉船真係好大代價, 睇新聞見到個單双C案, 真係好唔開心!    :smile_o16:

我會戒 - 唔再沉船...鋪鋪清好D.  :smile_o06:

我自己都唔知發生咩事...尋晚條女同我講.....果一皮野無晒......又問我攞過....問佢點解會咁就唔出聲,直情變左另一個人......唉.....講講下仲話我出面有女人....:smile_22:

回覆 1036# 的帖子

反客為主...條女的軍師出手唄..:smile_o04:
c hing 小心!!:smile_o06:

:smile_27:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-12 11:34 AM 發表
反客為主...條女的軍師出手唄..:smile_o04:
c hing 小心!!:smile_o06:
我同佢都快一年喇....要出手既....早就出左....:smile_42:
喺呢次先問我俾錢....我真係唔知發生咩事......唉...好煩......

午安~~~各位船員~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆