上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.9k

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-12 05:42 PM 發表 查看引用來源
其實沉船跟擁有飯盒點分呢??
長期飯盒..是否會變船呢?
飯盒沒感情,那為什麼要食飯盒~~~
:smile_o10:
沉船...視女方為女朋友看待...:smile_o15:

長期飯盒...視女方為洩慾工具...長期找是因為女方的身材/係性愛上同你相當配合而達到你係性方面的滿足...:smile_o11:

終於去左女女老家, 一個好細既鎮附近一條得十幾戶既村, 估唔到屋企係無熱水爐:smile_27:
佢係咁問我會唔會住唔慣, 其實都無乜野, 好似細個時返鄉下咁咯.
最唔慣既反而係不斷有佢既親朋戚友黎, 我又唔係熊貓, 有乜好睇者.:smile_45:
以前有D ching講到要大出血, 我又無使好多錢, 因為食住都起佢屋企, 走前諗住放低D俾佢用, 佢話起屋企住唔使用錢喎.

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-12 01:45 PM 發表 查看引用來源
先從外表看東北的...
一組白滑就梗..可能是飲雪水大的關係唄,皮膚比潮濕的南方女孩清爽,如果懂得改善干燥問題的囡囡,那身白滑肌膚,應該沒有男人不愛..
東北囡身型一般較勻稱,但如果是暴乳系愛好者就不對胃了...東北 ...
謝謝師兄提供知識~~~長見識了~

引用:
原帖由 temp4321 於 2009-12-14 11:00 AM 發表 查看引用來源
終於去左女女老家, 一個好細既鎮附近一條得十幾戶既村, 估唔到屋企係無熱水爐:smile_27:
佢係咁問我會唔會住唔慣, 其實都無乜野, 好似細個時返鄉下咁咯.
最唔慣既反而係不斷有佢既親朋戚友黎, 我又唔係熊貓, 有乜好 ...
師兄感覺如何?我去過兩隻船老家,覺得自己原來好幸福...:smile_13:

真係好似發左場夢咁......
上星期返去仲好好地....食食下飯就同我講....問我有無3萬蚊...可唔可以俾住佢先...我梗係問發生咩事同埋問佢之前果一萬呢?
佢就話用晒.....佢個fd有緊要事急需用錢...俾晒人....
吓.......咁即係點?我話之前講得好清楚啦...我俾你果一萬用到過年,仲要去你屋企架,你俾左邊個呀?佢就開始發脾氣,跟住就話佢果個大肚fd,諗住自己連BB都唔要想死....佢條仔就唔理.....唉...
咁我就話幫人唔係咁幫....錢我就唔再俾......
嘩.......即時反面.......又話我出面有女人....又話我唔理佢...又話我唔愛佢....
跟手就打爛晒D野...電視機....電腦....柜.....
未試過會咁樣.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-14 03:41 PM 發表 查看引用來源
真係好似發左場夢咁......
上星期返去仲好好地....食食下飯就同我講....問我有無3萬蚊...可唔可以俾住佢先...我梗係問發生咩事同埋問佢之前果一萬呢?
佢就話用晒.....佢個fd有緊要事急需用錢...俾晒人....
ࡨ ...
師兄...你今次一定要企硬...一定要搞清楚究竟佢要咁多錢黎做咩...要話佢知幫人唔係咁幫...:smile_39:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-12-14 04:15 PM 發表

師兄...你今次一定要企硬...一定要搞清楚究竟佢要咁多錢黎做咩...要話佢知幫人唔係咁幫...:smile_39:
佢話個fd想返老家生bb...唔再返黎......所以要錢.....咁關我咩事先?
下下都話幫朋友.....我有幾多錢可以幫呢?更何況係人地條女......?
我就同佢講....錢我有..但唔會再俾.......再咁攪落去.......你d朋友會一個一個咁排隊黎搵我......有錢唔係咁樣用架...
佢發完脾氣就叫我走.......好.......咁我就返香港.....
到左前日發sms俾我.......叫我俾番晒D相佢.....話佢用黎媾仔........ 真係火都黎.....我就話駛唔駛因為個fd就咁對我呀?我就話好......我有時間就俾番你.........
唉......佢想點呀???
到左尋晚......佢另外個fd打俾我......話佢飲醉酒.....又問我做咩事咁對佢......唔要佢.....又話佢好愛我.....咁點呀......即係點呀.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-14 04:30 PM 發表 查看引用來源

佢話個fd想返老家生bb...唔再返黎......所以要錢.....咁關我咩事先?
下下都話幫朋友.....我有幾多錢可以幫呢?更何況係人地條女......?
我就同佢講....錢我有..但唔會再俾.......再咁攪落去.......你d朋友會一個一 ...
其實呢個女仔的性格咁剛烈...會幾難溝通同相處...又咁講...佢也沒有企係你個邊諗啫...真係當你係人肉提款機呀...幫人唔係咁幫...你再心平氣和慢慢解釋比佢聽...如果佢唔聽...你都要企硬唔再俾錢...由得佢走囉...天涯何處無芳草...:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-12-14 04:30 PM 發表

我就同佢講....錢我有..但唔會再俾.......再咁攪落去.......你d朋友會一個一 ...
去到呢個地步一定企硬唔比, 做好棄船既心理準備. 打爛哂 d 野仲要叫你走 ? 我會同佢講走果個系佢.

唔好比阿,再比又有下次.....放手拉......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆