上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.3k

引用:
原帖由 TAKAWIN 於 2013-11-27 08:53 PM 發表 查看引用來源
咁你又遇到點樣既情人?會另有一個故事嗎?

會! 我會寫, 下個應該是我的ex相遇

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 10:40 PM 發表 查看引用來源

太多人婚姻生活唔如意,性生活不協調...:smile_o16: :smile_o16:
不能同意更多

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 10:40 PM 發表 查看引用來源

太多人婚姻生活唔如意,性生活不協調...:smile_o16: :smile_o16:
或許吧, 亦可能不甘寂寞所找來之借口, 我不得不承認我自已是找借口比較多

引用:
原帖由 米米2006 於 2013-11-27 10:49 PM 發表 查看引用來源
初初每一個都覺得自己會控制到,但玩落就.......
人需要在現實中才會成長, 對嗎?

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-27 10:50 PM 發表 查看引用來源

不能同意更多

事實...好多時係出面果個先係最偷心果個...:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-27 10:52 PM 發表 查看引用來源

或許吧, 亦可能不甘寂寞所找來之借口, 我不得不承認我自已是找借口比較多

但有時,係出面玩完,會抽不了身...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 11:01 PM 發表 查看引用來源

但有時,係出面玩完,會抽不了身...:smile_39: :smile_39:
我自己覺得, 家中那個成了習慣, 做什麼也沒感覺, 使到自己有機會找借口去找刺激! 的確人習慣了就想刺激

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-27 11:23 PM 發表 查看引用來源

我自己覺得, 家中那個成了習慣, 做什麼也沒感覺, 使到自己有機會找借口去找刺激! 的確人習慣了就想刺激

我完全明白:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-27 11:32 PM 發表 查看引用來源

我完全明白:smile_44: :smile_44:
難得有人明白, 所以我寫呢個故事, 係想分享內心, 多於情慾

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-27 11:34 PM 發表 查看引用來源

難得有人明白, 所以我寫呢個故事, 係想分享內心, 多於情慾

有時,自己身邊的朋友,也難以啟齒...
我最近果2個POST,也是分享內心多於情慾...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆