上一頁下一頁
發新話題

6/13 花都COPY 團報告

收藏  |  訂閱
228  8.7k

引用:
原帖由 soman214 於 2009-6-14 11:00 PM 發表 查看引用來源
出番個詳細REPORT 先

7 點去到花都, 花街都仲未開, 得小貓幾隻坐係到
大部分都可食用
心諗冇死啦, 係咁依坐D 出黎都咁得:smile_47:, 今晚可以慢慢揀
點知到花街開勒, 之後出黎果D 唔多掂喎, 原來先前見到果D 已 ...
你就好la,有得去:smile_13: :smile_13:
我在香港做到嘔:smile_o16:

樓主都飲到嘔:smile_o14: :smile_o14:
引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-15 10:46 PM 發表 查看引用來源

你就好la,有得去:smile_13: :smile_13:
我在香港做到嘔:smile_o16:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-15 10:49 PM 發表 查看引用來源
樓主都飲到嘔:smile_o14: :smile_o14:
起碼都開心過la~
我真係做到發火呢

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-6-15 10:45 PM 發表 查看引用來源
邊個師兄的女:smile_40:
我都唔係太知呀!但係花街見係得一個真係與眾不同甘索的女

引用:
原帖由 777gary 於 2009-6-15 10:54 PM 發表 查看引用來源

我都唔係太知呀!但係花街見係得一個真:smile_40: 係與眾不同甘索的女
你第幾組的女?

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-15 10:38 PM 發表 查看引用來源
七月初賽期預埋你~~~:smile_o13: :smile_o13:
一想到就好開心:smile_o11:

:smile_27: 我唔知呀!但條女返到酒店就話做快餐就走了!:')

引用:
原帖由 777gary 於 2009-6-15 10:41 PM 發表 查看引用來源
當晚我都係團友,師兄所講的女真的好正,本來我都想揀,但行得慢!:smile_27:
乜有咩, 點既樣架~~~~:smile_41: :smile_30:

心動不如行動(抄呀copy金句先)~~:smile_o15:
引用:
原帖由 adol 於 2009-6-15 10:59 PM 發表 查看引用來源

一想到就好開心:smile_o11:

係K房玩就真係好開心,但成晚係酒店獨守空房就夠晒難受了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆