上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.7k

Oh...我係女...一口氣兩個鐘追晒所有
雯雯嘅經歷好刺激

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-16 06:39 PM 發表 查看引用來源
其實已經差唔多講晒比大家聽, 最後Eric同我黎多一次, 但Berti都只係旁邊睇, 唔好無你地想睇, 一齊搞我嘅畫面而失望, 因為我唔係咁容易去到同完全接受事情發展去到呢一步, 或者暫時係啦! ...
整個故事 有頭無尾 草草收場
!!!

引用:
原帖由 yp2500 於 2018-5-16 09:22 PM 發表 查看引用來源

!!!
9/10既真實性愛都係咁

又唔可以話草草收埸嘅 樓主新生活開始 可能仲有更新呢

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-16 06:44 PM 發表 查看引用來源
我地決定搬屋, 係因為我想有個屬於自己架空間, 或者係我想Eric為我行多一步, 而唔會只係當我係性慾發洩工具。
而且Eric屋企係開放式apartment, 有朋友上黎始終會唔方便... ...
性慾發洩工具 ... ~ 好奇怪你會咁講

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-5-16 01:44 AM 發表 查看引用來源

你意思係男人睇住自己心愛女人被其他男人中出會更興奮?
有部份男人會咁,同有些男人專勾引人妻差不多。 

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-16 12:49 PM 發表 查看引用來源

嘗君問過我, 閏密點講, 佢有警告我Eric影左咁多相, 又要我同其他男傾, 已經留左好多保護佢架証據。 我知嘅! 
我明白你對Eric的信任。如果你唔信任佢,根本就唔可能會開始。性方面只有信與不信,冇中間選擇。

引用:
原帖由 casperchan 於 2018-5-17 12:25 AM 發表 查看引用來源

性慾發洩工具 ... ~ 好奇怪你會咁講
唔可以一味做愛做愛  都要個男人為自己做返D嘢 女人都須要安全感嘅

引用:
原帖由 yp2500 於 2018-5-16 09:22 PM 發表 查看引用來源

!!!
9/10既真實性愛都係咁

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-5-16 08:42 PM 發表 查看引用來源

呀! 真係...
Berti用文字表達會好好多, 佢無直接約我上床, 只係話掛住我(身體)咁啦!
咁你點答佢? 話掛住佢身肌肉逗下佢?

總會盤下佢有冇同其他龍友講啩 (雖然佢地遲早知)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆