上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  142.0k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-8 16:48 發表 查看引用來源
我跟姐姐是完全相反的性格,呵呵
我是不会打架的,因为我打架一定会输,我反而是那种劝别人不要打架的
不过其实我蛮欣赏姐姐的性格的,我也好想这样玩玩,肯定有很多很多的美好回忆 ...
跟住本宮混,你就唔會有果一大堆優點啦😆

不過應該一樣咁有成就

我習慣咗自己出過咩錯唔理人地會唔會知,都自己自爆出嚟,可能因為咁樣老細好快就好信任我✌️就算件事必須要追究責任的話都會手下留情

果次見家長,係媽咪去嘅,因為老豆日頭通常行唔開,但夜晚返去字條都係要佢簽名

我拎住字條,拎埋條籐條入佢房搵佢,原本搞到咁大件事俾佢打到第二日返唔到學都唔係冇可能,但佢睇完字條問左我一句,我就將成件事始末除左之後要每日打二十下手掌交換唔記大過果筆之外和盤托出😁

可能佢都覺得我有承擔卦,淨係打左我應該係十五下屁股同埋扣一個月零用錢

我到而家都係咁,每朝早大老細返嚟都會同佢飲杯咖啡傾下計,有d 咩未搞掂搞唔掂或者搞錯咗嘅都會係佢問起之前自爆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-8 13:06 發表 查看引用來源
點會暴力,可以溫柔地fuck!😬
溫柔地fuck 邊夠high 㗎😒
要大大力捅入去先會高潮

除左捅後門🥹 太大力頂唔順

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 18:31 發表 查看引用來源

溫柔地fuck 邊夠high 㗎😒
要大大力捅入去先會高潮

除左捅後門🥹 太大力頂唔順
咁先溫柔後粗暴!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 18:24 發表 查看引用來源

跟住本宮混,你就唔會有果一大堆優點啦😆

不過應該一樣咁有成就

我習慣咗自己出過咩錯唔理人地會唔會知,都自己自爆出嚟,可能因為咁樣老細好快就好信任我✌️就算件事必須要追究責任的話都會手下留情

果次見家長,係媽咪 ...
咁你應該都唔會成日搞唔掂或者搞錯嘅!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-8 18:32 發表 查看引用來源
咁先溫柔後粗暴!😉
都係 doesn’t work 囉
無論點插始終都係feel唔到有快感,由頭痛到尾🥹

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-8 18:34 發表 查看引用來源
咁你應該都唔會成日搞唔掂或者搞錯嘅!😉
間唔中總會有粗心大意嘅時候嘅😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 18:44 發表 查看引用來源

都係 doesn’t work 囉
無論點插始終都係feel唔到有快感,由頭痛到尾🥹
我意思係前面,唔係後門!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-8 18:46 發表 查看引用來源
我意思係前面,唔係後門!😂
對本宮個前門用不著溫柔🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 18:56 發表 查看引用來源

對本宮個前門用不著溫柔🤣
咁小葵要吖嘛!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-8 18:45 發表 查看引用來源

間唔中總會有粗心大意嘅時候嘅😁
咁都好間唔中啫!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆