上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  501.7k

引用:
原帖由 casperchan 於 17/5/2018 12:25 AM 發表 查看引用來源

性慾發洩工具 ... ~ 好奇怪你會咁講
樓主肯為ERIC嘗試咁多新嘗試..... 真係好信任ERIC,不過又係嘅,只有信同唔信,冇灰色地帶。

引用:
原帖由 Vichor 於 16/5/2018 09:02 PM 發表 查看引用來源
Oh...我係女...一口氣兩個鐘追晒所有
雯雯嘅經歷好刺激
係太過刺激 :smile_42:

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-17 07:59 AM 發表 查看引用來源

咁你點答佢? 話掛住佢身肌肉逗下佢?

總會盤下佢有冇同其他龍友講啩 (雖然佢地遲早知)
如果佢專出嚟食女嘅 一定開心share啦
但如果佢真係第一次 咁就未必同其他人講

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-17 07:59 AM 發表 查看引用來源

咁你點答佢? 話掛住佢身肌肉逗下佢?

總會盤下佢有冇同其他龍友講啩 (雖然佢地遲早知)
我唔會好主動或附和佢, 女人最識係時冷時熱架啦! 有時會表現得好雀躍,但只限去邊到玩? 講下有咩地方有好野食? 有時就唔睬佢,  男人都係鐘意曖昧嘅感覺。
至於佢有冇將件事同其他人講, 我根本都唔會理會 ! 因為我知道佢實會講!

引用:
原帖由 ~信信信~ 於 2018-5-17 09:43 AM 發表 查看引用來源

係太過刺激 :smile_42:
除咗我想同eric 築愛巢之外, 最大嘅問題就係屋細, 有好多唔方便, 我知你地會好想聽...

引用:
原帖由 雯_雯 於 17/5/2018 11:11 AM 發表 查看引用來源

除咗我想同eric 築愛巢之外, 最大嘅問題就係屋細, 有好多唔方便, 我知你地會好想聽...
希望佢係真心愛你.....

引用:
原帖由 ~信信信~ 於 2018-5-17 09:41 AM 發表 查看引用來源

樓主肯為ERIC嘗試咁多新嘗試..... 真係好信任ERIC,不過又係嘅,只有信同唔信,冇灰色地帶。
因為呢句令我覺得有些微灰色地帶

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-5-17 01:01 AM 發表 查看引用來源

唔可以一味做愛做愛  都要個男人為自己做返D嘢 女人都須要安全感嘅
我唔係咁嘅意思,樓下有人知我想講乜

引用:
原帖由 casperchan 於 18/5/2018 12:11 AM 發表 查看引用來源

因為呢句令我覺得有些微灰色地帶
個灰色地帶係咩?

引用:
原帖由 casperchan 於 18/5/2018 12:12 AM 發表 查看引用來源

我唔係咁嘅意思,樓下有人知我想講乜
乜唔係樓主自己講嘅咩果句"性慾發洩工具"...?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆