上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

閃過:smile_43:

每日返工都唔想做野..........................
每日都對住 d 唔想對既人............
d 野已經做得越黎越慢呀...........
至憎成日好似收數公司咁要去打電話煩人..........比人串..都唔可以串返人...................:smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-9 01:09 PM 發表 查看引用來源
每日返工都唔想做野..........................
至憎成日好似收數公司咁要去打電話煩人..........比人串..都唔可以串返人.............. ...
出黎做野係咁架喇....
一份人工...有9成都係受氣...:smile_39:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-9 13:09 發表 查看引用來源
至憎成日好似收數公司咁要去打電話煩人..........比人串..都唔可以串返人.............. ...
咁唔開心
轉工有冇得諗:smile_41:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-7-9 01:51 PM 發表 查看引用來源

咁唔開心
轉工有冇得諗:smile_41:
如果佢轉得...就唔使咁煩啦:smile_o03:

準備行人返屋企:smile_43:

咁夜都冇人入黎既:smile_o14:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-7-8 11:38 PM 發表 查看引用來源
有睇到
明白晒:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-9 09:54 AM 發表 查看引用來源

今日返下午呀~應該又會夜收囉:smile_13:
你想約我嗎:smile_o10:
我今日忙死左:smile_27:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-9 12:41 PM 發表 查看引用來源

咁要小心小心呀.............:smile_30: :smile_30:
今日俾個女同事非禮:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆