上一頁下一頁
發新話題

琴日差 d 出事~(鬼妹篇)

收藏  |  訂閱
165  25.5k

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 05:12 PM 發表 查看引用來源

有老婆咩:smile_o02:
佢乜婆乜奶都齊:smile_38:
要生bb 一定係大家族:smile_34:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 05:13 PM 發表 查看引用來源

你會咁講....你先係性情中人, 我只不過係做錯過而家想改過姐:smile_o05:
我......都唔知自己係咩人:smile_o05:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-11-26 05:12 PM 發表 查看引用來源

有老婆咩:smile_o02:
生左 BB 先結婚都得姐.....

唔生.....我唔結架...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 05:18 PM 發表 查看引用來源

生左 BB 先結婚都得姐.....

唔生.....我唔結架...
嘩! 包生仔先結:smile_o10:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-11-26 05:14 PM 發表 查看引用來源

間吾中好啦:smile_44: :smile_30:
更係間唔中啦.....成日係咁.....射血都似.............

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-11-26 05:20 PM 發表 查看引用來源
嘩! 包生仔先結:smile_o10:
又唔係咁既意思.....我家好好想有小朋友...姐

但係唔生....我覺得唔使咁快結婚囉.....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 05:20 PM 發表 查看引用來源

更係間唔中啦.....成日係咁.....射血都似.............
射血好過氣槍:smile_44: :smile_34:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 05:21 PM 發表 查看引用來源

我有對仔女............契比你頂住先

引用:
原帖由 gum717 於 2009-11-26 05:21 PM 發表 查看引用來源

忽然父性大發呀:smile_o10:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-11-26 05:16 PM 發表 查看引用來源

佢乜婆乜奶都齊:smile_38:
要生bb 一定係大家族:smile_34:
你叫我唔好篤爆佢, 但你又講喎~~:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆