上一頁下一頁
發新話題

※→必壞站←※

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-10 03:11 AM 發表 查看引用來源
妳自己講架..頂..係post講架:smile_22:
:smile_30: 有貢既樹咩:smile_34:

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2009-7-10 03:12 AM 發表 查看引用來源

西貢:smile_44: :smile_44:
你同佢..:smile_47:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-10 03:13 AM 發表 查看引用來源
  冇野:smile_35:
....會唔會呀

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-10 03:14 AM 發表 查看引用來源

我諗實有既..妳想讀既話..比心機呀..支持妳:smile_40:
就算有都唔方好得去邊,,不過人地唔踢我埋一邊就算好
仲邊有資格去話人:smile_o08:
好後悔囉:smile_o03: 勁想喊呀!!!:smile_o03: FUCK~___~
I WANT TO DIE:smile_o13:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-10 03:15 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 有貢既樹咩:smile_34:
妳認為妳唔會咩

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-10 03:12 AM 發表 查看引用來源

扯旗山:smile_13:
嘩...諗起都9硬:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 細q00` 於 2009-7-10 03:16 AM 發表 查看引用來源

就算有都唔方好得去邊,,不過人地唔踢我埋一邊就算好
仲邊有資格去話人:smile_o08:
好後悔囉:smile_o03: 勁想喊呀!!!:smile_o03: FUCK~___~
I WANT TO DIE:smile_o13:
吊...人地唔聽書..妳聽書咪得囉..最緊要唔比人影響..明冇

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-10 03:15 AM 發表 查看引用來源
....會唔會呀
我打錯得唔得架

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-10 03:12 AM 發表 查看引用來源
乜輪呀...吊:smile_27:
不假山:smile_34:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-7-10 03:17 AM 發表 查看引用來源

吊...人地唔聽書..妳聽書咪得囉..最緊要唔比人影響..明冇
我堅發誓一定會改囉,,唔想再讀第5間學校-__-
係咪好瓜張呀,,,第5間,,哈哈:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆