上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  631.5k

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-28 12:56 AM 發表 查看引用來源

了解明白。支持分享

Thanks man

今日天氣凍, 大家出外時記得多添衣服, 小心身體

回覆 132# 的帖子

Morning Ching~ Thx~ U Stay Warm  too

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 06:41 AM 發表 查看引用來源

可能對某些師兄來說, 係好勁既事, 但我自己就..........:smile_39:
I guess U didnt put the condom on and then.....:smile_40:

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2013-11-28 07:58 AM 發表 查看引用來源

I guess U didnt put the condom on and then.....:smile_40:
我是不會公開的.........哈哈

一直追看........就一直羨慕
婚後仍能熱戀..........是幾生修道:smile_13:

呢度個個已婚男都有件人妻:smile_45:

引用:
原帖由 Chau_WC 於 2013-11-28 08:52 AM 發表 查看引用來源
一直追看........就一直羨慕
婚後仍能熱戀..........是幾生修道:smile_13:
其實好同唔好, 兩者中好難有個平衡. 我結婚前其實女性緣好一般, 拍過幾次拖, 相反到結婚後, 就不停出現, 我自己都唔能夠肯定, 當中所發生在身上的每件事, 究竟是開心還是不快.............

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2013-11-28 08:57 AM 發表 查看引用來源
呢度個個已婚男都有件人妻:smile_45:
也不一定啦, 我有些sp或情人都是單身的:smile_44:

Morning all

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆