上一頁下一頁
發新話題

放下老婆d性感相

收藏  |  訂閱
200  40.8k

回覆 140# mm28 的帖子

亞嫂咁識玩,呢個肯定喇⋯⋯有冇著吊帶但唔著底褲呀?

引用:
原帖由 go521 於 2024-2-8 10:30 發表 查看引用來源
亞嫂咁識玩,呢個肯定喇⋯⋯有冇著吊帶但唔著底褲呀?
有時有,多數著吊襪帶加t-back,或者中間開窿嘅喱士底褲,可以唔使除褲就屌

多啲放亞嫂相等大家熱鬧吓,新年喇。

引用:
原帖由 奇人奇技 於 2024-2-8 11:35 發表 查看引用來源
多啲放亞嫂相等大家熱鬧吓,新年喇。
有次老婆收工同佢食飯,見到佢著條短裙同魚網襪🤤🤤行街啲麻甩佬𥄫住佢,搞到我有啲興奮,食完飯捉咗佢去後巷,我睇過曬冇閉路電視我叫佢揭起條裙畀我睇睇,最初佢好怕醜話公眾地方佢唔制,後尾結果怕怕醜醜快快手手咁畀我睇,仲要畀我影咗兩張,佢個大pat pat 又大又圓條under又sexy,當時我都幾興奮因為佢喺公眾地方露出

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-8 14:00 發表 查看引用來源

有次老婆收工同佢食飯,見到佢著條短裙同魚網襪🤤🤤行街啲麻甩佬𥄫住佢,搞到我有啲興奮,食完飯捉咗佢後巷,我睇過曬冇閉路電視我叫佢揭起條裙畀我睇睇,最初佢好怕醜話公眾地方佢唔制,後尾結果怕怕醜醜快快手手咁畀我 ...
優質股,回彈力十足,後插即推

魚網 + T BACK + 靚股 , 好很正

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-2-8 14:26 發表 查看引用來源

優質股,回彈力十足,後插即推
其實嗰晚我揸咗佢個籮柚兩嘢,爭啲想喺條後巷插佢🫢🫢不過驚畀人見到

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-2-8 14:39 發表 查看引用來源
魚網 + T BACK + 靚股 , 好很正
佢話我成日影佢籮柚揸佢籮柚,係好咸濕喎🤣😆咁我仲話我夠鍾意揸佢對大波波啦🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-2-8 14:00 發表 查看引用來源

有次老婆收工同佢食飯,見到佢著條短裙同魚網襪🤤🤤行街啲麻甩佬𥄫住佢,搞到我有啲興奮,食完飯捉咗佢去後巷,我睇過曬冇閉路電視我叫佢揭起條裙畀我睇睇,最初佢好怕醜話公眾地方佢唔制,後尾結果怕怕醜醜快快手手咁畀 ...
好想推爆阿嫂😍😍😍

相信呢度無一個唔想推爆阿嫂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆